| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; vodiš me u liku da vidm? gdje baš me zanima...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: spličanka Godina: 24
Poruka: 63
![]() | Re: Bosanske piramide vodiš me u liku da vidm? gdje baš me zanima...
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Bosanske piramide Najpoznatili prirodni pločasti kamen se rudari u Benkovcu. U Lici postoje slična nalazišta gdje je pločasti kamen prirodno poslagan u obliku ravnih ploča. Ne moraš uopće ići u Liku, naći ćeš ga po skoro svom zagrebačkim parkovima. ![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio daidza : 24-04-07 u 23:00. |
| | |
| | #113 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Ovo samo dokazuje da je naša civilizacija bila naj razvijenija, jer govorili su za Egipat da su njihove piramide najstarije i da je to dokaz da su bili najrazvijeniji! A na kraju u Bosni još starije!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #116 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Bosanske piramide Citat:
Ništa me nije uvjerilo da to što sam vidio ima ikakove veze sa nekom jako starom kulturom. Vidio ledenjačku kotlinu i piramidalno brdo koje je napravio ledenjak. Stožasta piramida koja je ljudsko djelo po ničem ne odaje da je starija od predturskih vremena.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #118 (permalink) | |
| No End In Sight | Re: Bosanske piramide Citat:
ispitivat ce se to jos...nadam se da ce na kraju nesto konkretno otkriti... to bi bilo dobro ne samo za BiH, nego i za Hrvatsku....
__________________ malosutra.org | |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Bosanske piramide Pa kad ćemo vidjeti kompetentni autorizirani tekst bilo kojeg priznatog arheologa? Koji se to ljudi već 20 godina bave piramidama. Do sada ste nam pokušali podvaliti geološkog inženjera iz Egipta(čitaj rudarskog) za kojeg nitko nije čuo. Imamo vrlo kompetentne izjave bosanskih arheologa koji tvrde da je to geološko, a ne arheološko nalazište. Ne razumijem zašto vam nešta predstavlja satelitska slika, kad piramidalno brdo mogu vidjeti i prostim okom. Znači ja sam glup jer ne vjerujem insinuacijama i emotivnim željama laika, nego sam toliko naivan da samo vjerujem sarajevskim profesorima i zdravom razumu.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Maslow , bespredmetna je svaka rasprava sa ljudima koji vjeruju da je brdo kakvih po Bosni ima milijun zapravo piramida napravljena prije 12.000 godina. U piramidu vjeruju i "vjeruju" tri grupe ljudi. Prvi su oni koji od toga imaju direktne financijske i političke koristi. Drugi su oni koji su jedva završili osnovnu školu , ljudi naprosto nedovoljnog obrazovanja da bi skontali neke osnovne stvari. Treći - jednostavno glupi ljudi koji se dive predivnom odijelu golog cara. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:46.

kako los smisao za humor.....