Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Prirodna
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; vodiš me u liku da vidm? gdje baš me zanima......

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-04-07, 21:05   #111 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-03-07
Godina: 24
Poruka: 63
veselabuba se izdvaja iz mase
Re: Bosanske piramide

vodiš me u liku da vidm? gdje baš me zanima...
al' ja ću da preživim na svoj način
veselabuba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 22:40   #112 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,622
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Najpoznatili prirodni pločasti kamen se rudari u Benkovcu.
U Lici postoje slična nalazišta gdje je pločasti kamen prirodno poslagan u obliku ravnih ploča.
Ne moraš uopće ići u Liku, naći ćeš ga po skoro svom zagrebačkim parkovima.

Zadnji Uredio daidza : 24-04-07 u 23:00.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 20:08   #113 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-05-07
Godina: 30
Poruka: 2,707
hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat

Ovo samo dokazuje da je naša civilizacija bila naj razvijenija, jer govorili su za Egipat da su njihove piramide najstarije i da je to dokaz da su bili najrazvijeniji!
A na kraju u Bosni još starije!
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 00:27   #114 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 32
kamentvrdi se izdvaja iz mase

Stari bosanski majstori su odlazili u Egipat da bi naučili egipćane praviti piramide
kamentvrdi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 10:33   #115 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Poruka: 9,370
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: kamentvrdi Pogledaj Poruke
Stari bosanski majstori su odlazili u Egipat da bi naučili egipćane praviti piramide
ovo bi trebo bit dobar fazon??? kako los smisao za humor.....
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 10:45   #116 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
pa dokazano je heheh procitaj prehodnu stranicu....prije par sedmica njemci snimali nekom najnovijom tehnologijom i dokazali postojanje piramidalnih oblika, sa jednakim stranicama, pod jednakim uglovima, i jednako udaljene jedna od druge...
Bio na "piramidama" glavom i bradom.
Ništa me nije uvjerilo da to što sam vidio ima ikakove veze sa nekom jako starom kulturom.
Vidio ledenjačku kotlinu i piramidalno brdo koje je napravio ledenjak.
Stožasta piramida koja je ljudsko djelo po ničem ne odaje da je starija od predturskih vremena.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 14:48   #117 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Ne razumijem , i nikad neću , kako ljudi mogu tako glupi biti.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 16:26   #118 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Poruka: 9,370
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Bio na "piramidama" glavom i bradom.
Ništa me nije uvjerilo da to što sam vidio ima ikakove veze sa nekom jako starom kulturom.
Vidio ledenjačku kotlinu i piramidalno brdo koje je napravio ledenjak.
Stožasta piramida koja je ljudsko djelo po ničem ne odaje da je starija od predturskih vremena.
ako ljudi koji 20 godina se bave piramidama,iz raznih država, pa cak i hrvatske kazu da ima nesto, onda ima...ne vjerujem da je iko od nas kompetentan da nesto pametuje....
ispitivat ce se to jos...nadam se da ce na kraju nesto konkretno otkriti...
to bi bilo dobro ne samo za BiH, nego i za Hrvatsku....
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 16:46   #119 (permalink)
Nježni predator

Pa kad ćemo vidjeti kompetentni autorizirani tekst bilo kojeg priznatog arheologa?
Koji se to ljudi već 20 godina bave piramidama.
Do sada ste nam pokušali podvaliti geološkog inženjera iz Egipta(čitaj rudarskog) za kojeg nitko nije čuo.
Imamo vrlo kompetentne izjave bosanskih arheologa koji tvrde da je to geološko, a ne arheološko nalazište.
Ne razumijem zašto vam nešta predstavlja satelitska slika, kad piramidalno brdo mogu vidjeti i prostim okom.
Znači ja sam glup jer ne vjerujem insinuacijama i emotivnim željama laika,
nego sam toliko naivan da samo vjerujem sarajevskim profesorima i zdravom razumu.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 17:04   #120 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Maslow , bespredmetna je svaka rasprava sa ljudima koji vjeruju da je brdo kakvih po Bosni ima milijun zapravo piramida napravljena prije 12.000 godina.

U piramidu vjeruju i "vjeruju" tri grupe ljudi.

Prvi su oni koji od toga imaju direktne financijske i političke koristi.
Drugi su oni koji su jedva završili osnovnu školu , ljudi naprosto nedovoljnog obrazovanja da bi skontali neke osnovne stvari.
Treći - jednostavno glupi ljudi koji se dive predivnom odijelu golog cara.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bosanske, piramide

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114