| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Ibort berto nemoj stavljat znak jednakosti između Bosanaca i piramidaša. Nema ni jednog jedinog ozbiljnog znanstvenika ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
Ma ja sam mislio na ove koji su uvjereni da su to piramide, znam ja da se mnogi normalni ljudi bune što uništavaju prirodu..
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #143 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
Ma ima , naravno , kako ne bi bilo. Automatska vrata sa senzorom. Kad uđeš odmah desno su ti "Ćevapi kod Faraona". A lijevo se skrene do shoping centra. Pretpostavlja se da je to zapravo najstariji shoping centar na svijetu , a čim Paris Hilton izađe iz zatvora dolazi u Bosnu kako bi dala stručnu potvrdu te tvrdnje. | |
| | |
| | #149 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Pa zataj što mada izgledom podsjećam na medvjeda u duši sam zapravo zec te sam stoga nesklon četveronožnom probijanju kroz velebno izgrađene tunele i prolaze koje sam imao priliku vidjeti. Uz to ne volim klaunove , a faraoni me onako našminkani podsjećaju na njih , pa ne bi bilo dobro sresti tamo nekog. Kolko je brdo ima bar 5 faraonskih dinastija u njemu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
« Brze od svijetlosti
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:46.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!