| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Sad govoriš da nisam pametna,e a ti si pametan kaj se prepucavaš s menom po forumu,a imaš 29 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Sad govoriš da nisam pametna,e a ti si pametan kaj se prepucavaš s menom po forumu,a imaš 29 godina i ponašaš se ko dijete! A bosanci ak su nisu otkrili piramide dobro,ak jesu još bolja,kao što rekoh ne bum morala u Egipat!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #162 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Nisam ja reka da ti nisi pametna, rekao sam općenito, a ti si se očito tu vidila! Kako oš!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #163 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
Ovo je vrijedanje! Imas opomenu!!!Pazi kako pricas s ljudima na forumu.
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | |
| | |
| | #164 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide OK. A ona meni rekla da sam glup, onda je i to vrijeđanje!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #166 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide A normalno, mene upozorilo tebe ne, a isto radili! Neću ti više nikad dat moj autić! ![]() Sve zbog cajki! ![]()
| | |
| | #168 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,206
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Ozbiljna rasprava o ovoj temi i je izrugivanje tim piramidama, jel za svakog normalnog školovanog čovjeka te piramide ne postoje. A ove bolesnike što u nekoliko brda vide piramide, stvarno treba stvarno žaliti.
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #169 (permalink) | |||
| No End In Sight | Re: Bosanske piramide Citat:
cinjenica kao ova elanora.. Citat:
Citat:
pa sad si me stvarno razocaro..prvo sam mislio da citas sta neko napise i trazis gramaticke greske ali izgleda ni to ne radis... prvo :citiraj mi gdje sam ja rekao da su ljudi gradili prije 12000 god piramide? drugo: kad samo spominjo piramide rekao sam piramide ili sta je vec tu trece: evropa ja najstariji kontinent pa sto ne bi postojala mogucnost da je nesto tu sagrađeno, kao sto sam reko ne mora biti piramida,ali je nesto sigurno cetvrto:nisi ni bio tu, niti se dostojno pregledo sta ima po netu u vezi toga, a seres tu bez cinjenica...a to mi je opste poznato posto tako seres za man.utd
__________________ malosutra.org | |||
| | |
| | #170 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
Prijo, zar si sumnja u mene! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:17.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!