| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: DinoB prvo :citiraj mi gdje sam ja rekao da su ljudi gradili prije 12000 god piramide? drugo: ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
Nešto tu jeste sagrađeno. Stari srednjovjekovni grad , koji propada zbog nebrige države. Europa najstariji kontinent? Geološki? Civilizacijski? Hm , da zbilja više nema sumnje , u osnovnoj ili nisi bio ili si zbog bolesti dosta izostajao. Geološki se najstarijim kontinentom smatra Sjeverna Amerika , a uspon prve velike europske civilizacije poprilično je kasnio za drugima. Europa je to naravno kasnije nadoknadila i , većinom silom , nametnula svoju dominaciju , ali epitet najstarije uz Europu ne ide baš nikako. Ovo će za tebe biti vjerojatno šok , ali Europa formalno čak i nije kontinent , tek potkontinent Euroazije. Na Visočici sam bio prije piramida dva puta , nakon piramida dva puta , pored tog brda se provezao mali milijun puta. Raspravu smo završili. | |
| | |
| | #172 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Da dosta je bilo prepirki, evo nešto ozbiljno!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #173 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,206
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Ovo je strašno
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #174 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Šta to?
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #175 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,206
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Ma sve skupa, ova sranja i fantazije oko piramida.. Ma zamisli čuda, iskopavanjem zemlje na nekom brdu naišli su na kamen... Znam ja da su bosanski bauštelci vrjedni ljudi, možda i uspiju sagraditi piramide po ovim brdima, a kad završe neka dođu i naprave koju god kod nas i mi imamo brda
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." Zadnji Uredio berto11 : 11-06-07 u 18:12. |
| | |
| | #176 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Nemoj zezat, imaju dokaze da je nešto što liči na piramidu! Mislim da je glupo iznosit zaključke unaprid i da treba pustit ljude da prvo naprave posao pa onda komentirat!
| | |
| | #177 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Bosanske piramide evo recimo npr ovako: to je nazvano piramida, ne mora biti to ta piramida iz egipta, mislim da je ideja piramida kao grobnica...ne mozete osporavat da nije nista kad jeste..cak su i crteze nasli u tunelima... znaci ne kazem da to mora biti piramida, ali sam ubjeđen da nesto postoiji i da je ljudska ruka napravila...to tvrdi mnogo ljudi... i cak ih je i vise nego onih koji seru po tome.... i ja slike kad vidim mislim da je nesto historijskog znacaja... eto toliko od mene...
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #178 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Ma sigurno je, neka ljudi okopaju do kraja pa čemo vidit! Ja isto mislim da to jesu piramide!
| | |
| | #180 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Pa ja sam ti ih gori stavija!
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.

Geološki? Civilizacijski? Hm , da zbilja više nema sumnje , u osnovnoj ili nisi bio ili si zbog bolesti dosta izostajao.