| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; iznad vidim samo hrpu kamenja i karte iz 21. stoljeća za te crteže po hodnicima pitam ma daj sliku ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #182 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Nisu još ušli unutra! Treba čekat, bar koliko ja znam!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #184 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Bosanske piramide Meni su pokazivali neki zabarikadirani ulaz. Ali su pozvali geologe da izvrše analizu stalagmita koji su bili stari 3.000 godina. Očito je civilizacija koja je gradila piramidu mnogo starija od otkrića stalagmita. Pa ti su ljudi postojali i prije mamuta, sabljastog tigra, a možda su stariji i od ameba. Imali su ogromne glave i jako dugačke vratove. Lakoćom su prenosili i najteže kamene blokove. Bilo je dovoljno samo da napušu glave i već bi letjeli kao zeppelini u neograničena svemirska prostranstva ljudske naivnosti.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #186 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
ŽIVA ISTINA! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
| | #190 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Tako ti meni! Citat:
Aj slušaj cajku!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:22.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!