| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: hajduk1991 Da, ali i od njih nema velike koristi! kako to misliš?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #202 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Bosanske piramide Citat:
Za šta su to žene ko fol dobro iskorištene, osim ako aludiraš na poslovičnu demografsku eksploziju karakterističnu za muslimanske zajednice.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #203 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Bosanske piramide pod prvo sam mislio kao zajebanciju...a ako sam vec na nesto aludirao nisam mislio na iskoristenje zene kao radne snage...znas sigurno na sta sam mislio.... u ostalom u hravatskoj se zene na taj nacin jos vise iskoristavaju... i nemas potrebe vjeru mjesat u svaku spomenutu temu... Zadnji Uredio DinoB : 14-06-07 u 10:00. |
| | |
| | #204 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Bosanske piramide a sad ćete se još zakrvit oko toga - ajde piramide: osobno mislim da ih nema, ali nemam ništa protiv da se to gospodarski iskoristi - evo i maslow je potegnuo do tamo i koliko ga poznajem, popio pokoju ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #205 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #207 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Bosanske piramide Citat:
Ja izuzetno rijetko spominjem vjeru u svojim postovima, a demografska eksplozija muslimana je realnost današnjeg svijeta. Da li trebam nabrajati: Kosovo, Egipat, Alžir....
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #208 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:45.