Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Prirodna
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: hajduk1991 Da, ali i od njih nema velike koristi! kako to misliš?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-07, 00:36   #201 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: Bosanske piramide

Citat:
Pravi autor: hajduk1991 Pogledaj Poruke
Da, ali i od njih nema velike koristi!
kako to misliš?
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 02:52   #202 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,622
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
boga mi zene su jedini resurs sto je iskoristen...ko` dobar nam potencijal
Pročitao sam ovo nekoliko puta, i još uvijek mi nije jasno što je autor teksta zapravo htio reći?
Za šta su to žene ko fol dobro iskorištene, osim ako aludiraš na poslovičnu demografsku eksploziju karakterističnu za muslimanske zajednice.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 09:58   #203 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,370
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

pod prvo sam mislio kao zajebanciju...a ako sam vec na nesto aludirao nisam mislio na iskoristenje zene kao radne snage...znas sigurno na sta sam mislio.... u ostalom u hravatskoj se zene na taj nacin jos vise iskoristavaju...
i nemas potrebe vjeru mjesat u svaku spomenutu temu...

Zadnji Uredio DinoB : 14-06-07 u 10:00.
DinoB je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 10:44   #204 (permalink)
Radost Europe

Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti

a sad ćete se još zakrvit oko toga - ajde piramide:

osobno mislim da ih nema, ali nemam ništa protiv da se to gospodarski iskoristi - evo i maslow je potegnuo do tamo i koliko ga poznajem, popio pokoju
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 11:25   #205 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-05-07
Godina: 30
Poruka: 2,707
hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
kako to misliš?
Umišljene su eto kakao!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 11:59   #206 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,370
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
a sad ćete se još zakrvit oko toga - ajde piramide:

osobno mislim da ih nema, ali nemam ništa protiv da se to gospodarski iskoristi - evo i maslow je potegnuo do tamo i koliko ga poznajem, popio pokoju
ne kazem ja da su to 100 % piramide...ima piramidalni oblik... ja samo kazem da je to nekad davno ljudska ruka napravila i da nema sanse da je priroda i to nikakve sanse... moze biti neki stari gradic ili nesto sl...
DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 12:02   #207 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,622
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
pod prvo sam mislio kao zajebanciju...a ako sam vec na nesto aludirao nisam mislio na iskoristenje zene kao radne snage...znas sigurno na sta sam mislio.... u ostalom u hravatskoj se zene na taj nacin jos vise iskoristavaju...
i nemas potrebe vjeru mjesat u svaku spomenutu temu...
Na osnovu čega ova izjava.
Ja izuzetno rijetko spominjem vjeru u svojim postovima,
a demografska eksplozija muslimana je realnost današnjeg svijeta.
Da li trebam nabrajati: Kosovo, Egipat, Alžir....

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 12:27   #208 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-05-07
Godina: 30
Poruka: 2,707
hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat

Citat:
ne kazem ja da su to 100 % piramide...ima piramidalni oblik... ja samo kazem da je to nekad davno ljudska ruka napravila i da nema sanse da je priroda i to nikakve sanse... moze biti neki stari gradic ili nesto sl...
Ma koja ljudska ruka, vanzemaljci!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 13:39   #209 (permalink)
Radost Europe

ovo je bitno :

Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 13:51   #210 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,509
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Da bitno je da su "piramide" u bosni marketinški iskorištene.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bosanske, piramide

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114