| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Izgleda po slikama da jesu! Šta DinoB ima reč na ovo?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #211 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Izgleda po slikama da jesu! Šta DinoB ima reč na ovo?
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #212 (permalink) |
| charolastra | Re: Bosanske piramide Pa da, money makes the world go around ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #213 (permalink) | |
| No End In Sight | Re: Bosanske piramide Citat:
ali samo me interesuje kakve to veze ima sa iskoristenosti zene u smilsu zadovoljavanja jedne od osnovnih ljudskih potreba...???? ![]() pa naravno da je bitno..sta tu uostalom ima lose???? ne znam jel u crnoj gori nekad neko vidio neku djevicu, tj naravno price kazu da je nekad neko vidio djevicu...i ljudi naprave atrakciju na osnovu necije zajebancije.... sto visoko na osnovu relano viđenih stvari ne bi trebalo da profitira??? Zadnji Uredio DinoB : 14-06-07 u 16:03. | |
| | |
| | #216 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Bosanske piramide a sto na zalost??? jel ti to nesto imas protiv muslimana?? Godišnja stopa porasta broja muslimana je 6,40% što je zaista mnogo, a radi poređenja, kršćani imaju stopu porasta 1,46%. Prema ovome u 1997. godini muslimana je bilo 1.577.483.000, a procjena za 1998. je 1.678.442.000. Možda je najbolji pokazatelj velikog porasta broja muslimana podatak da se u posljednjih pedeset godina taj broj povećao za nevjerovatnih 500% dok se broj kršćana za isto vrijeme povećao za samo 47%, hindusa za 117% i budista za 63%. |
| | |
| | #218 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Bosanske piramide jesi ti stvarno priblesav ili se samo praviš??? Ibort kaže da je tema o muslimanima off topic jer bi trebalo raspravljat o piramidama odgovorio sam da je na žalost on topic jer se počelo raspravljat o svemu osim o piramidama uostalom koju kitu ti objašnjavam kad nisi sposoban niš shvatiti bez crtanja
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #219 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
Slažem se, samo vi zarađujte, je ćete se obogatit! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:24.