| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Za mene je to i dalje samo jako strmo brdo. A velike fore u Bosni nać brdo i to kockasto.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #232 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Bosanske piramide najlakse je pljuvat po tuđem (ispricavam se onima koji misle da nesto ima)... pa kad su kod vas nasli one kamencure na stradunu ,ili sta je vec bilo, koliko se to forsiralo, iako nije postojalo ni 10% dokaza koliko sada ima za piramidu( ili bilo sta da se nalazi) pa maslow ti se rekao da mislis da nije piramida, ali si isto tako rekao da mislis da je neki gradic... |
| | |
| | #233 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Bosanske piramide U cijelom moru provala i bisera gospodina Osmanagića ovaj mi je bio najslađi: Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #234 (permalink) | ||
| Nježni predator | Re: Bosanske piramide Molim da se ovi postovi ne spajaju. Što o Visokom govori službena arheologija: Citat:
Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | ||
| | |
| | #235 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide To Maslow, pokaži mu!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #237 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Bosanske piramide Ne kužim šta ja to pokazujem. Dino, kad ostaneš bez argumenata, ne možeš ocjenjivati intelektualne osobine forumaša. Nismo mi toliko naivni da ne znamo sami procjeniti kvalitet postova.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #238 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
Ti si bar jedan od inteligentnijih ljudi! A to gori sam DinaB zeza! Prva svar odakle tebi pravo da nekoga nazivaš glupanom, degeneriku jedan! To samo pokazuje koliko si ti u stvari glup! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
| | #239 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide "Evo baš neki dan sjedim ispred svoje kuće u Moštru i gledam prema Visočici, i sam se sebi čudim kako dosada nismo vidjeli da je to piramida." Munib Alibegović, načelnik općine Visoko, San, april 2006. -------------------------------------------------------------------- "Drago mi je da je moj grad Visoko centar svijeta, tj. u centru pažnje onih koji vjeruju i onih koji ne vjeruju u piramide. Visočani treba da što više klanjaju i poste, moleći Boga da se što prije pronađu piramide. Ja sam jedan od njih i sretan sam zbog toga, jer kada se nađu piramide, biće lijepo i nama i BiH." Mustafa eff. Cerić, reis-ul-ulema Islamske zajednice BiH, u Oslobođenju, august 2006. |
| | |
| | #240 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Bosanske piramide Iskapanja u okolici mjesta Visoko u središnjoj Bosni koja bi trebala značiti nastavak potrage za navodnim piramidama nakon nekoliko mjeseci zastoja ponovo će početi uz otvorenu financijsku potporu iz proračuna Federacije Bosne i Hercegovine, najavila je zaklada "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca". "Državne institucije odlučile su i financijski stati iza ovog projekta globalnog značenja", stoji u priopćenju ove zaklade objavljenom nakon što je ranije ovog tjedna federalni premijer Nedžad Branković posjetio lokalitet kod Visokog na kojemu se provode iskapanja te, unatoč zgražanju znanstvenika, najavio potporu projektu samozvanog arheologa Semira Osmanagića business.hr - Potraga za bosanskim piramidama se nastavlja "Za pet ili deset godina više se nitko neće sjećati nedobronamjernih otpora i pokušaja zaustavljanja ovih istraživanja. Tada će milijun turista godišnje u Visočkoj dolini uživati u avanturi otkrivanja podzemnog labirinta i ulaza u jedinstvene bosanske piramide", izjavio je Osmanagić koji nastavlja tvrditi kako će se, kada on završi svoje istraživanje, "povijest čovječanstva nanovo pisati". |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
« Zemlja je imala više mjeseca?
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:13.