Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Prirodna
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Ma ja sam pročita dosta tekstova i pogleda dosta emisija, i ja sam u početku povjerova da ih ima, ali ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-07-07, 15:47   #251 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-05-07
Godina: 30
Poruka: 2,707
hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat
Re: Bosanske piramide

Ma ja sam pročita dosta tekstova i pogleda dosta emisija, i ja sam u početku povjerova da ih ima, ali sa vrimenom me novine i članci tjeraju da promjenim mišljenje!
Sad mislim da tamo nema ništa i da ništa neče ni otkrit!
Sad ču i ja uzet alat i ič ču na Marjan kopat i tražit piramidu, jer neka je Marjan nekad bija vulkan meni izgleda ko piramida i nač ču dokaze!
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 19:14   #252 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 160
milanji se izdvaja iz mase

A pravite se vi pametni i ismijavajte ali otidite u Bosnu pa ce vam se usta zacepiti ovaj decko Ibort bi prvi trebao tamo i stari moj ponesi naocale jer ne vidis dobro
milanji je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 19:17   #253 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Ovaj dečko je rođen tamo. Vid mu dobar ... jede puno mrkve.

A ti mile trk u najbližu osnovnu ... pa sve lijepo po redu.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 19:25   #254 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 160
milanji se izdvaja iz mase

E pa cuj ja nisam nikakav arheolog ali postoje ljudi koji valjda nesta znaju i stvarno ljudi nebi bilo lose da procitate nesto o tome a hvala Bogu na netu ima dosta toga...evo pogledajte Alternativna Historija a taj gospodin Semir Osmanagić je doista skolovan i prosao je cijeli svijet,uostalom je arheolog malo procitajte njegovu literaturu....
milanji je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 19:48   #255 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: milanji Pogledaj Poruke
E pa cuj ja nisam nikakav arheolog ali postoje ljudi koji valjda nesta znaju i stvarno ljudi nebi bilo lose da procitate nesto o tome a hvala Bogu na netu ima dosta toga...evo pogledajte Alternativna Historija a taj gospodin Semir Osmanagić je doista skolovan i prosao je cijeli svijet,uostalom je arheolog malo procitajte njegovu literaturu....
Jel' taj "doista školovani Semir Osmanagić" isti onaj koji je pozvao Konstantina Porfirogeneta da dođe i sam se uvjeri u autentičnost piramida?

Doista školovan... Hahahahahahahahahaha
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 19:50   #256 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Da, to je taj "doista školovani" Osmanagić

Semir Osmanagić, predsjednik Fondacije za bosanske piramide, povodom ove nove teorije u desetak sms-ova poslao je svoje službeno priopćenje: "Mi za ovog Profilogenetika ne znamo, a on, ako je ozbiljan strućnjak, neka dođe ovamo i neka se prestavi sa svojim teorijama. Mi smo ozbiljna fondacija, i naša vrata su otvorena svima koji se hoće da se na kosruktivan način uključe u naša istraživanja. Nemogu ti strućnjaci samo tako tvrdit da tu nema piramide, a da nisu makli iz svojih fotelja i kancelarija. Ovim ga putem pozivamo, da dođe na Visoćicu, i da se sam uvjeri."
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 19:52   #257 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Citat:
Pravi autor: hajduk1991 Pogledaj Poruke
Bosna baca novce na piramide
Ovo je istina o toj piramidi. Ja imam familiju u Bosni. Nema se posla, firme propadaju, nema napredka, a budale bacaju pare na kopanje nekog brda neke zaluđene budale koja ne zna ni ono što zna svaki srednjoškolac (Porfirogenet...).

Nije ni čudo da im država propada kad su na vlasti kreteni koji su spremni to financirat...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 19:53   #258 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
E pa cuj ja nisam nikakav arheolog ali postoje ljudi koji valjda nesta znaju
Postoje , istina. I svi školovani i po tom pitanju kompetentni ljudi u BiH se zgražaju nad devastiranjem kulturne baštine BiH i nad Osmanagićevim nebulozama koje podržava politička elita.

Citat:
... Semir Osmanagić je doista skolovan i prosao je cijeli svijet,uostalom je arheolog malo procitajte njegovu literaturu....

Osmanagić nije ni A od arheologa ... čovjek nema apsolutno nikakve veze sa arheologijom. Manijak i lopov za kog nikad niko i nigdje u znanstvenim krugovima čuo nije.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 20:41   #259 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,508
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Mi za ovog Profilogenetika ne znamo, a on, ako je ozbiljan strućnjak, neka dođe ovamo i neka se prestavi sa svojim teorijama.
Ne mogu vjerovat pozvao je bizantskog cara da dođe pogledat piramidu(brdo)
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 20:42   #260 (permalink)
doctor queñones

I to ne bilo kojeg bizantskog cara... nego poznatog bizantskog cara Profilogenetika
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bosanske, piramide

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114