| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Ma ja sam pročita dosta tekstova i pogleda dosta emisija, i ja sam u početku povjerova da ih ima, ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Ma ja sam pročita dosta tekstova i pogleda dosta emisija, i ja sam u početku povjerova da ih ima, ali sa vrimenom me novine i članci tjeraju da promjenim mišljenje! Sad mislim da tamo nema ništa i da ništa neče ni otkrit! Sad ču i ja uzet alat i ič ču na Marjan kopat i tražit piramidu, jer neka je Marjan nekad bija vulkan meni izgleda ko piramida i nač ču dokaze! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #254 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 160
![]() | Re: Bosanske piramide E pa cuj ja nisam nikakav arheolog ali postoje ljudi koji valjda nesta znaju i stvarno ljudi nebi bilo lose da procitate nesto o tome a hvala Bogu na netu ima dosta toga...evo pogledajte Alternativna Historija a taj gospodin Semir Osmanagić je doista skolovan i prosao je cijeli svijet,uostalom je arheolog malo procitajte njegovu literaturu.... ![]() |
| | |
| | #255 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
Doista školovan... Hahahahahahahahahaha ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #256 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Da, to je taj "doista školovani" Osmanagić Semir Osmanagić, predsjednik Fondacije za bosanske piramide, povodom ove nove teorije u desetak sms-ova poslao je svoje službeno priopćenje: "Mi za ovog Profilogenetika ne znamo, a on, ako je ozbiljan strućnjak, neka dođe ovamo i neka se prestavi sa svojim teorijama. Mi smo ozbiljna fondacija, i naša vrata su otvorena svima koji se hoće da se na kosruktivan način uključe u naša istraživanja. Nemogu ti strućnjaci samo tako tvrdit da tu nema piramide, a da nisu makli iz svojih fotelja i kancelarija. Ovim ga putem pozivamo, da dođe na Visoćicu, i da se sam uvjeri."
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #257 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Ovo je istina o toj piramidi. Ja imam familiju u Bosni. Nema se posla, firme propadaju, nema napredka, a budale bacaju pare na kopanje nekog brda neke zaluđene budale koja ne zna ni ono što zna svaki srednjoškolac (Porfirogenet...). Nije ni čudo da im država propada kad su na vlasti kreteni koji su spremni to financirat... |
| | |
| | #258 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
Citat:
Osmanagić nije ni A od arheologa ... čovjek nema apsolutno nikakve veze sa arheologijom. Manijak i lopov za kog nikad niko i nigdje u znanstvenim krugovima čuo nije. | ||
| | |
| | #260 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide I to ne bilo kojeg bizantskog cara... nego poznatog bizantskog cara Profilogenetika
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:29.

ovaj decko Ibort bi prvi trebao tamo i stari moj ponesi naocale jer ne vidis dobro