| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Ibort Osmo garant ima Profilijev broj moba ili mail. A cuj vjerovatno ima...mozda su i u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #282 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Bosanske piramide Najbolje bi bilo da nas miljanji pozove tam direkt na lice mjesta i da okrenemo čevape ispod tog brda ,a on nek kopa ,a mi ćemo gledat i reč mu jesul il nisu piramide bosanske teleportirali iz doline faraona nama pod nos ak jesu ![]() |
| | |
| | #283 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
Iskreno volija bi da postoje tako da ne moramo ić u Egipat, nego svratimo u bosnu čirnit piramidice! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
| | #284 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 153
![]() | Re: Bosanske piramide nije istina da ne ulazu u nista a ne samo piramide i u te piramide slabo ulazu...ako neznate otvorila su se nova radna mjesta...okolo kafici,restorani,stare kuce su obnovljene,stranci kupuju zemljista a cuo sam da neki iz Malezije spremaju hotele...tako da su malo probudili taj kraj....jos nesto neznam jeste li danas gledali Na rubu znanosti tamo ste mogli dosta toga saznati ,uostalom je gostovao i Semir Osmanagić... |
| | |
| | #285 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Pa da pametan je taj lik, sa jednom laži je preobratija selo u atrakciju!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #287 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Sa tom laži da su piramide brdo visočica! I ja sam virova da jesu, ali nakon dosta pročitanih članaka više ne virujem, dok se ne dokaže suprotno!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #288 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 153
![]() | Re: Bosanske piramide to ti nije laz da znas a da se malo bolje informiras ili da odes tamo...jer da znas nemozes biti pametniji od toliko strucnjaka koji kazu da je...najbolje bi ti bilo da odes tamo pa malo razgledas i svece ti biti jasno...jer nemas pojma ni o cemu tako da ces se ti brzo uvjeriti i ja vise ne raspravljam o ovoj temi vi svi sto nevjerujete nemorati ali nesto sto je nemoze se poreci tako nemojte filozofirati i biti u zabludi...pozz |
| | |
| | #289 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Nisam ja reka da ne postoji, nego da to neču priznat dok ne dokažu!
| | |
| | #290 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,803
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
Da nisu to oni isti "stručnjaci" koji zovu "Profilogenetika" da dođe tamo? Ma daj ne kaki više, majke ti...
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
« teleportacija
|
Crna rupa »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.