| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Ej cuj ja sam nabrojao neke i to su sigurno doktori,magistri i arheologi a tebi pokraj nicka isto pise ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #301 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 156
![]() | Re: Bosanske piramide Ej cuj ja sam nabrojao neke i to su sigurno doktori,magistri i arheologi a tebi pokraj nicka isto pise prof. a nisi ni blizu profesoru s takvim izjavama a da znas to su sve uvazeni strucnjaci u svim krugovima a je li previše od tebe očekivati da to znasA previše je , znam da je previše ...... o čemu se tu dalje može govoriti. ![]() ps.ja znam tko je bio Konstantin Porfirogenet i odakle to tebi ![]() |
| | |
| | #302 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
| |
| | |
| | #304 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Prika, ja sam mislio na Osmanagića, a ne na tebe. ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #307 (permalink) |
![]() | Re: Bosanske piramide ma da uostalom Osmo nije prof. on je magistar nećemo sitničariti,a kazes ti i Osmo u istom rangu jer se i ti bavis arheologijom i piramidama u Bosni pa stoga mozes nam iznjeti svoj rad malo prezentirati situaciju |
| | |
| | #308 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Mogu. U kratkim crtama: - U središnjem dijelu BiH nalazi se grad Visoko - Visoko u srednjovjekovnoj povijesti Bosne zauzima jako bitno mjesto , stari grad Visoki ili preciznije Mile je naime bilo stolno , krunidbeno i grobno mjesto bosanskih kraljeva. - U Milama je 1377. krunisan i prvi bosanski kralj (nisam 100% siguran , ali mislim da je bila crkva Sv. Kuzme) , Tvrtko I Kotromanić , u istoj crkvi gdje je krunisan kasnije je i pokopan. - Oko crkve se nalazilo preko 100 stećaka iznimne kulturne i povijesne vrijednosti - U Milama se također nalazio i franjevački samostan. - Stari grad Visoki prvi put se spominje sredinom 14. stoljeća , a pretpostavlja se da je puno stariji. - Stari grad Visoki imao je idealan obrambeni položaj budući je sagrađen na samom vrhu brda Visočica što je omogućilo odličan pregled na čitavu okolinu. - Stari grad Visoki danas je nacionalni spomenik BiH - Veliko je pitanje do kada će ostati nacionalni spomenik budući čoban Osmanagić sa svojom hordom ubleha , a uz potporu idiota na vlasti , sustavno u "najboljoj" vandalskoj maniri rastura Visočicu i potkopava temelje starog grada. |
| | |
| | #309 (permalink) |
![]() | Re: Bosanske piramide Evo ovo je sad vec razgovor a to stari grad Visoki sve to stoji ali tamo su samo ostaci kamenja pricao sam s mjestanima oni se tomu smiju jer su sad nedavno ogradili jos jedan dio uokolo takozvanog starog grada Visoko a oni tu nevide nista iako dokaza ima i to povijesnih a ne samo arheoloskih |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:06.

a da znas to su sve uvazeni strucnjaci u svim krugovima a je li previše od tebe očekivati da to znas

to sam napisao prof. Ibortu