Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Prirodna
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Ej cuj ja sam nabrojao neke i to su sigurno doktori,magistri i arheologi a tebi pokraj nicka isto pise ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-07-07, 13:05   #301 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 156
milanji se izdvaja iz mase
Re: Bosanske piramide

Ej cuj ja sam nabrojao neke i to su sigurno doktori,magistri i arheologi a tebi pokraj nicka isto pise prof. a nisi ni blizu profesoru s takvim izjavama a da znas to su sve uvazeni strucnjaci u svim krugovima a je li previše od tebe očekivati da to znas

A previše je , znam da je previše ...... o čemu se tu dalje može govoriti.

ps.ja znam tko je bio Konstantin Porfirogenet i odakle to tebi
milanji je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 13:07   #302 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: milanji Pogledaj Poruke
Ej cuj ja sam nabrojao neke i to su sigurno doktori,magistri i arheologi a tebi pokraj nicka isto pise prof. a nisi ni blizu profesoru s takvim izjavama a da znas to su sve uvazeni strucnjaci u svim krugovima a je li previše od tebe očekivati da to znas

A previše je , znam da je previše ...... o čemu se tu dalje može govoriti.

Mile ... znam da nije lijepo , jer nisi ti kriv ... ali čovjek ti se mora nasmijati.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 13:10   #303 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Mile ... znam da nije lijepo , jer nisi ti kriv ... ali čovjek ti se mora nasmijati.
mozes se ti smijati koliko hoces a tko se zadnji smije najslade se smije i ovo mile nesvida mi se
milanji je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 13:13   #304 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: milanji Pogledaj Poruke
...
Prika, ja sam mislio na Osmanagića, a ne na tebe.
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 13:16   #305 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Prika, ja sam mislio na Osmanagića, a ne na tebe.
nisam ja tebi nista rekao sve pet to sam napisao prof. Ibortu
milanji je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 13:17   #306 (permalink)
Banned

Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Ja i Osmo profesori u istom rangu ... zapravo , ja sam možda malo bliži toj tituli ... ali dobro , nećemo sitničariti.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 13:30   #307 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Ja i Osmo profesori u istom rangu ... zapravo , ja sam možda malo bliži toj tituli ... ali dobro , nećemo sitničariti.
ma da uostalom Osmo nije prof. on je magistar nećemo sitničariti,a kazes ti i Osmo u istom rangu jer se i ti bavis arheologijom i piramidama u Bosni pa stoga mozes nam iznjeti svoj rad malo prezentirati situaciju
milanji je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 14:06   #308 (permalink)
Banned

Mogu. U kratkim crtama:

- U središnjem dijelu BiH nalazi se grad Visoko
- Visoko u srednjovjekovnoj povijesti Bosne zauzima jako bitno mjesto , stari grad Visoki ili preciznije Mile je naime bilo stolno , krunidbeno i grobno mjesto bosanskih kraljeva.
- U Milama je 1377. krunisan i prvi bosanski kralj (nisam 100% siguran , ali mislim da je bila crkva Sv. Kuzme) , Tvrtko I Kotromanić , u istoj crkvi gdje je krunisan kasnije je i pokopan.
- Oko crkve se nalazilo preko 100 stećaka iznimne kulturne i povijesne vrijednosti
- U Milama se također nalazio i franjevački samostan.
- Stari grad Visoki prvi put se spominje sredinom 14. stoljeća , a pretpostavlja se da je puno stariji.
- Stari grad Visoki imao je idealan obrambeni položaj budući je sagrađen na samom vrhu brda Visočica što je omogućilo odličan pregled na čitavu okolinu.
- Stari grad Visoki danas je nacionalni spomenik BiH
- Veliko je pitanje do kada će ostati nacionalni spomenik budući čoban Osmanagić sa svojom hordom ubleha , a uz potporu idiota na vlasti , sustavno u "najboljoj" vandalskoj maniri rastura Visočicu i potkopava temelje starog grada.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 16:06   #309 (permalink)
Regularni forumas

Evo ovo je sad vec razgovor a to stari grad Visoki sve to stoji ali tamo su samo ostaci kamenja pricao sam s mjestanima oni se tomu smiju jer su sad nedavno ogradili jos jedan dio uokolo takozvanog starog grada Visoko a oni tu nevide nista iako dokaza ima i to povijesnih a ne samo arheoloskih
milanji je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 16:09   #310 (permalink)
Banned

O Isuse premili!!!

A daj mi reci kad si pričao sa mještanima , jesi li ih upitao šta je to ubleha?
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bosanske, piramide

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114