Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Prirodna
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Mile ... ti jednostavno spadaš u skupinu ljudi (a ima ih na ovom forumu još par) za koje jednostavno nema lijeka ... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-07-07, 17:45   #321 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru
Re: Bosanske piramide

Mile ... ti jednostavno spadaš u skupinu ljudi (a ima ih na ovom forumu još par) za koje jednostavno nema lijeka ... i nema nade.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 19:45   #322 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 156
milanji se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Mile ... ti jednostavno spadaš u skupinu ljudi (a ima ih na ovom forumu još par) za koje jednostavno nema lijeka ... i nema nade.
Ja sam tebi rekao tko se zadnji smije najslade se smije,a sta sad hoces biti doktor govoris o nekim lijekovima,to se malo razbacao nego sam ja tebe pitao jel tebi smeta ta piramida sta zelis tom svojom pricom
milanji je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 22:10   #323 (permalink)
Banned

Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Ne može mi smetati nešto čega nema.
Ali smetaju mi debili , lopovi i polupismeni ljudi poput tebe koji ih slijede i pomažu im u uništavanju kulturne baštine i pljačkanju i onako opljačkane države.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 00:16   #324 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-05-07
Poruka: 2,707
hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: milanji Pogledaj Poruke
evo vam nesto ljudi ovaj forum je postao samo sprdnja
Pa to je oduvik i bija!
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 10:56   #325 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,411
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 11:57   #326 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 156
milanji se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Ne može mi smetati nešto čega nema.
Ali smetaju mi debili , lopovi i polupismeni ljudi poput tebe koji ih slijede i pomažu im u uništavanju kulturne baštine i pljačkanju i onako opljačkane države.
Slusaj pametniji sam sigurno od tebe,a ti jos jednom pokazujes svoju praznu glavu,nemas pojma sto se tamo dogada i kakvi se radovi izvode,i kazes da ih slijedim ej cuj nemam ja nista s njima to je druga drzava ali ako budu dovoljno pametni mogli bi dobro unovciti to otkrice i sve lijepo srediti ali im nedaju budale na vlasti ili lopovi koji su vidjeli priliku i zele osigurati svoju guzicu...s takvim ponasanjem takvi poput tebe takvi stete narodu i ja Mile s tobom nemam vise sta raspravljati i svadati se...sve ce se jednog dana pokazati a da slusam tvoje filozofije i sprdanja za to nadi nekog ravnog sebi
milanji je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 12:50   #327 (permalink)
Banned

Citat:
zato nadi nekog ravnog sebi
A i to što kažeš.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 16:34   #328 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Slusaj pametniji sam sigurno od tebe,a ti jos jednom pokazujes svoju praznu glavu,nemas pojma sto se tamo dogada i kakvi se radovi izvode
Inače samo sa ovakvom izjavom rušiš sam sebi kredibilitet, to "pametna" osoba sigurno nebi izjavila

Drugo, piramide mogu postojati, ali i nemoraju, kako je kolega hajduk1991 rekao, dok se ne dokaže suprotno one za mene ne postoje

Može se reći jedino da je to brdo piramidalnog oblika, ak i to

Današnji moderni znanstvenici tvrde mnogo toga prije nego što to postoji ili proradi

Najbolji primjer ti je izjava da su otkrili način da se supravodljivost ostvari na sobnoj temperaturi, digla se tako velika prašina oko toga, a na kraju ništa od toga

Svi veliki znanstvenici nikada nisu ništa tvrdili prije no što su to dokazali i sto puta provjerili.

I zadnje, zakaj ti je tolko stalo do toga da svi vjeruju da je to "piramida" i da postoji

Na primjer, mnogi ljudi ne vjeruju u postojanje vanzemaljaca ili teoriju evolucije, mene iskreno boli kurac dal ti u to vjeruješ il ne, iznesene su stavke, a svaki čovjek je slobodan da ih sam prihvati (il ne prihvati).
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 11:21   #329 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,375
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Pa i u vezi sa piramidom su iznesene mnoge stavke koje su tacne i ima ih dosta. Sad ako tebi to nije dovljno iznesi svoje misljenje da li se slazes ili ne slazes. Ako se ne slazes reci zasto i odjebi sa ove teme posto nisi valjda tolka budala da raspravljas o necemu u sta ne vjerujes ???
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 18:43   #330 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

Znate kaj ,kad bi mi u zagorju počeli otkopavat naše brege možda bi se i tu našla koja keopsica al iz principa nećeme jer su bregi puni trsja gde teče zlatni pino jer nam je on vredneši od zlata,al mi zato imamo zlatnu koku na obali plavog mora i ne moramo se nikome dokazivat ko vi nismo iskompleksirani ko mala djeca ,ak imate piramide dao bog i vama zlatnu koku jer je očajnički trebate .
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bosanske, piramide

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114