| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Mile ... ti jednostavno spadaš u skupinu ljudi (a ima ih na ovom forumu još par) za koje jednostavno nema lijeka ... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #322 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 156
![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
nego sam ja tebe pitao jel tebi smeta ta piramida sta zelis tom svojom pricom | |
| | |
| | #323 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Ne može mi smetati nešto čega nema. Ali smetaju mi debili , lopovi i polupismeni ljudi poput tebe koji ih slijede i pomažu im u uništavanju kulturne baštine i pljačkanju i onako opljačkane države. |
| | |
| | #324 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Pa to je oduvik i bija! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #326 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 156
![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
![]() | |
| | |
| | #328 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Bosanske piramide Citat:
Drugo, piramide mogu postojati, ali i nemoraju, kako je kolega hajduk1991 rekao, dok se ne dokaže suprotno one za mene ne postoje Može se reći jedino da je to brdo piramidalnog oblika, ak i to Današnji moderni znanstvenici tvrde mnogo toga prije nego što to postoji ili proradi Najbolji primjer ti je izjava da su otkrili način da se supravodljivost ostvari na sobnoj temperaturi, digla se tako velika prašina oko toga, a na kraju ništa od toga Svi veliki znanstvenici nikada nisu ništa tvrdili prije no što su to dokazali i sto puta provjerili. I zadnje, zakaj ti je tolko stalo do toga da svi vjeruju da je to "piramida" i da postoji Na primjer, mnogi ljudi ne vjeruju u postojanje vanzemaljaca ili teoriju evolucije, mene iskreno boli kurac dal ti u to vjeruješ il ne, iznesene su stavke, a svaki čovjek je slobodan da ih sam prihvati (il ne prihvati). | |
| | |
| | #329 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Bosanske piramide Pa i u vezi sa piramidom su iznesene mnoge stavke koje su tacne i ima ih dosta. Sad ako tebi to nije dovljno iznesi svoje misljenje da li se slazes ili ne slazes. Ako se ne slazes reci zasto i odjebi sa ove teme posto nisi valjda tolka budala da raspravljas o necemu u sta ne vjerujes ???
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #330 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Bosanske piramide Znate kaj ,kad bi mi u zagorju počeli otkopavat naše brege možda bi se i tu našla koja keopsica al iz principa nećeme jer su bregi puni trsja gde teče zlatni pino jer nam je on vredneši od zlata,al mi zato imamo zlatnu koku na obali plavog mora i ne moramo se nikome dokazivat ko vi nismo iskompleksirani ko mala djeca ,ak imate piramide dao bog i vama zlatnu koku jer je očajnički trebate . |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
« Kako napraviti dimnu bombu
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:37.

nego sam ja tebe pitao jel tebi smeta ta piramida sta zelis tom svojom pricom