| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Maslow stvarno svakog izbaci iz takta Mene ne, meni je samo smješan..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Bosanske piramide pa stvar je samo da je stariji od nas malo,i stvari gleda drugačije nego mi,npr,da massa vidi drugačije od mene. Što se tiče njegovog odgovora,potpuno se slažem,da je ugledan egiptolog,izbacio bi mi u googlu svašta,ovako ja nemam nijedan link na stranicu koja nije bosanska,dakle nijedna francuska,egipatska,engleska stranica???? Previše čudno ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Bosanske piramide Ma ja sam se samo previše puta opekao kad sam povjerovao u nešto u što sam želio vjerovati. Više ne vjerujem ni sam sebi dok to ne mogu provjeriti i dokazati. Rakao sam još u prvom postu da navijam za piramide u Visokom, ali ne vjerujem dok se to i ne dokaže. Vi za sada niste dokazali da to je piramida, ali ne postoje ni dokazi da tamo ništa nema. Za sada prevladava želja ili potreba za komercijalizacijom. Ja samo čekam nastavak. Salinas se obogatio prodajući knjigu o teoriji da je Troja bila u Gabeli. Dan danas nije jasno što je tamo bilo i da li je uopće išta bilo, ali u to vrijeme smo svi morali imati njegovu knjigu. Čak smo čitali Odiseju na Makedonskom i na ćirilici, da bi mogli uspoređivati textove iz Salinasove knjige, jar nije postojalo Hrvatsko izdanje. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide ima jos jedna vazna stvar u vezi tih piramida,nije vaznao ima li ih tamo ili nema,nesto ima, a da li su piramide vidjet ce se uskoro (ja mislim da jesu), vazno je da se tim ljudima u visokom i okolici vratila vjera u zivot,bolju buducnosti osmijeh na lice, svi pricaju o piramidama,prave se vicevi,suveniri u obliku piramide,hoteli i privatni smjestaj se pune. dakle optimizam na svakom koraku. nakon rata, ratnih trauma, bijede,neimastine tim ljudima se konacno smijesi ljepsa buducnost. ![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: Bosanske piramide s iskona... 'Na tom području ima šest piramida, a na cijelom području uključujući dijelove Tuzle, devet piramida. To su potvrdile i određene satelitske snimke NASA-e i druge analize', pojasnio je predsjednik BiH. Na širem podučju oko Visokog ima šest piramida, a uključujući područje kod Tuzle ukupno čak devet, ustvrdio je u petak predsjednik Predsjedništva BiH Sulejman Tihić. Ne treba biti veliki stručnjak da se vidi da to jesu dijelovi triju piramida - piramide Mjeseca, Sunca i Ljubavi", |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Bosanske piramide Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:41.

Maslow stvarno svakog izbaci iz takta