| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Pa bile su i satelitske slike, negdje sam ih gledao.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #73 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Trebo bi Dj. Krmak napravit dernek u piramidi, koncert
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-05
Poruka: 187
![]() | Re: Bosanske piramide u bosni 9 piramida www.pincom.info
__________________ jebem li ti miša |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: Bosanske piramide to je bila davna prica. ramzes je ima brata. zva se ramo. ramo osta u bosni gradit piramide, a ramzes otisa u egipat, te radija svoje. rijesena velika misterija...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Bosanske piramide Priča se, priča, i sve više poznanika je bilo tamo. Na žalost svi su se vratili razočarani, jer ništa uvjerljivo nisu vidjeli. Posebno glupo zvuče priče o piramidama meksičkog tipa. Naime, predkolumbovske civilizacije su pravile piramide i namjerno ih zatrpavale. Pa je grupa naivnih entuzijasta uvjerena da su predkolumbovski indijaneri i bosanske piramide zatrpali?? |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide U svrhu dokazivanja da nisam isključiv i da dopuštam drugom da mi argumentima nešto dokaže prošli tjedan sam bio u Visokom i vidio Visočicu (kao što sam je vidio i 10000 puta do sada). Brdo. Jednako malom milijunu sličnih brda po Bosni. A na njemu? Blato. Šuma. Jesen. Kamene ploče i ruševina starog grada , za koga sve nadležne institucije u BiH libo racku. Kao i za Bobovac , stari grad u Jajcu , Veselu stražu kod Bugojna , Mostarsku jezgru , ... Ali hej , sve je super , kauboj je stigao i otkrio piramidu. Ne jednu , nego 3 ... 5 ... 10 ... 150 ... ma svako selo svoju piramidu ima. Sve ljude čijoj inteligenciji ni najmanje ne smeta slušati Osmanagića koji priča o 12000 godina starim piramidama ja bih vratio u osnovnu školu. Pa sve lijepo iz početka. P.S Početkom godine u emisiji 60 minuta gledao sam Osmanagića i profesora Lovrenovića. Osmanagić mu reče da će za 6 mjeseci sjediti u Visokom , piti kavu i gledati piramidu. 6 mjeseci davno prošlo , a od piramide samo ćevapi kod faraona ostali. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
« Kako napraviti dimnu bombu
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:32.