| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; prošlo lito na proputovanju bubom uzduž i poprjeko bosne navratila sam do visokog... i zbilja nekad davon netko inteligentan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: spličanka Godina: 24
Poruka: 63
![]() | prošlo lito na proputovanju bubom uzduž i poprjeko bosne navratila sam do visokog... i zbilja nekad davon netko inteligentan je gradio nešto. E sad dali su to bile piramida i slično znati čemo kad se bosanski bauštelci ( u ovj epizodi u ulozi arheologa) uhvate ozbiljnog posa. Fascinantna, za mene, je atmosfera koja vlada pod tim brdima i u obližnjem planinarskom domu u dolini uz dobru domaću rakiju i harmoniku... odite ljudi sigurno nećete požalit e da ta slatka disleksija... baš san mutava ili s dva liva prsta Zadnji Uredio wonderwall : 09-03-07 u 10:40. |
| | |
| | #83 (permalink) |
![]() | Re: Bosanske piramide bija si tamo? ljudi iskopavaju pravilnu strukturu..čak iman i kamen, s miseca, koji je savršeni pravokutnik. Posudila san ga s jedne "terase". Koliko god se divila majci prirodi sumljan da ona oblikuje svijet po matematičkim principima. šta god tamo bilo isplati se provjerit... sigurno iden i ovo lito volontirat na tjedan dana... jer bosanci su zaaaakon
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
| | #88 (permalink) |
![]() | važno! senzacija u bosni! snagom i djelovanjem prirode oblikovani pravilni blokovi! pogledajte sami i uvjerite se http://www.piramidasunca.ba/piramida...g=0&Itemid=112
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
| | #90 (permalink) |
![]() | Re: Bosanske piramide koncept nije da se pronađu velebajne građevine u kojima su mujo i haso stvorili civilizaciju već da se otvori oći nad činjenicom da je nakad davno netko tamo gradio... a je! točka.
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:21.

Svi smo mi MASS SARR