| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi # dimenzija ? u Znanost forumu; zato sto njegova masa savija prostor jer se nalazi u prostoru, a posto su vrijeme i prostor "protkani" ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Starter | Re: # dimenzija ? tocno kako, to nezna niko.. za vrijeme se zna da postoji i da se more utjecat na njega ali niko nema ni blage veze sta je to tocno ni od cega je... ali rade jedno s drugim, kao jedna cjelina, odvojeni su pojmovi, ali jedno bez drugog ne bi mogli radit, ne bi imali smisla... |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Starter | Citat:
[quote=Casey;575257]Što je to vrijeme?[/QUOTE A to sam vec reka, ne zna se sta je.. ali tu je.. Zadnji Uredio daidza : 21-11-07 u 11:55. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: # dimenzija ? @ mrtav: ja sam laik u ovom polju i u ovoj temi iznosim svoja mišljenja nastala samo filozofijom.... ali vidim da ti isto nisi nešto bolji ali ne dozvoljavaš da kresola iznese svoje mišljenje i ovo da vrijeme postoji a nitko ne zna šta je je fora iz doba isaaca njutnmetra, valjda si ju i pročito u tak staroj knjizi nek se sad nastavi rasprava... meni se prisralo pa sam moral komentirat ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Starter | Citat:
a sto se tice vremena, ja nisam pisa o vremenu kao mjernoj jedinici ni nista od toga sto spada u klasicnu fiziku nego o vremenu kao necem, aj rec cemo, materijalnom, necem sto postoji... jeste, relativno je! i to je dokazano ekperimentom: uzeli su 2 atomska sata, jednog su stavili na mlaznjak a drugi je osta na zemlji i nakon nekoliko sati usporedili su satove i na ovom sto je bio na mlaznjaku proslo je manje vremena nego kod ovog na zemlji zato jer je bio u akceleriranom sustavu... ja se ispricavam Kresoli, nisam ima namjeru diskreditirat njega ni bilo koga drugog, samo sam tio rec istinu... peace.. ako vas zanima nesto o ovoj temi mogu vam preporucit neke knjige: Stephen Hawkins- brief history of time Albert Einstein- special and general theory of relativity Richard Feyneman-lectures in physics-ova je obavezna za startere i serija od 15 knjiga raznih autora- cosmic science and advanced math -ovde ima svega... Zadnji Uredio daidza : 21-11-07 u 11:55. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dimenzija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:12.