| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Fun science u Znanost forumu; Nisam siguran da ovo ide baš tu ali morao sam bar nešto postati jer je to bilo prazno,pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
![]() ![]() | Fun science Nisam siguran da ovo ide baš tu ali morao sam bar nešto postati jer je to bilo prazno,pa da ljudi ne pomisle da smo neuke budale... Uglavnom link je stranicu s fora eksperimentima za raditi doma kad je CroPortal u remontu ili nešto slično: http://www.funsci.com/texts/index_en.htm
__________________ If everything is under control then you just not driving fast enough! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
![]() ![]() | Re: Fun science Izgleda da link ipak nije tu samo da ovaj dio foruma ne bude prazan,več ima 25 pogleda. Ipak su članovi CP zainteresirani za prirodne znanosti. Ja sm pokušao onu foru sa lečam i prebacivanjem slike iz vana u zid na sobi,nepotrebno je spominjati da nisam uspio,ali one uvčane slike insekata su fora osim što ubuduče ne izlazim u prirodu bez nekog biomehaničkog oklopa. Jeste vidjeli kako mala gamad izgleda,brrrr
__________________ If everything is under control then you just not driving fast enough! |
| | |
![]() |
| Tagovi: fun, science |
« -
|
Nastanak mjeseca i zemlje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:13.

ma nema potrebe....ovdje je baš dobro