a i da se objavi to otkirće mislim več je z abaterije a odma je duracell otkupija patent tako da oni mogu nastavit sa unosnim poslom tak isto bi se dogodilo za motore!
Raspravljate o temi HHO gorivo u Prirodna forumu, dio Znanost foruma; zanima me misšljenje ostalih u vezi goriva koje se dobiva iz vode... znači iz H2O dobijemo gorivo HHO (vodik kisik) ...
a i da se objavi to otkirće mislim več je z abaterije a odma je duracell otkupija patent tako da oni mogu nastavit sa unosnim poslom tak isto bi se dogodilo za motore!
To see the unseen,to understand.Thats my goal!
Pesimist vidi samo tamu u tunelu.
Optimist vidi svjetlo na kraju tunela.
Realist vidisvjetla vlaka.Strojovođa vidi tri idiota na pruzi.
Nemoguce.To jos nikom nije uspelo.Svodi se na tu vec famoznu Joe Cell celiju ili akumulator koji crpi energiju iz okoline.Sve sto su uspeli to je da se dobije gas praskavac koji moze biti i opasan.Postoje cetiri faze formiranja te celije i kad se one urade onda bi to trebalo raditi ,cak i bez potrosnje vode.
Vec znate da pogon na vodonik postoji ali je skup postupak za njegovo dobijanje , tako da se ne isplati proizvodnja.
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
mislim da sam ja tu temu u autima otvorio ali nije bilo niti jednog odgovora
ako te dovoljno zanima pronaci ces sam odgovore...internet je pun svega....kako istine tako i lazi...ne da mi se pisat o ovoj temi na ovom mjestu...
imas dosta objasnjeno na...
reklamiranje drugog foruma
poz
Zadnji Uredio pharaoh : 13-03-09 u 13:49
Naš HHO je Čićak, Banjac i ekipa oni voze na H2O.
SAMO MORU VIRUJEM!
Ja sam napravio generator vodika, i smanio potrosnju goriva za 20%
posavjetovao sam se s jednom ekipom u Splitu i oni su me nesebično uveli u taj svijet i uz njihove upute sam postigao maximum od generatora i dobio uštedu od 30%...Otiđite na stranicu hho-sistem.com i vidjeti ćete sami