| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Hrvatski znanstvenik uspio bežično prenijeti energiju u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: jozza Nemas doista na sto biti ponosan. Covjek je eto malcice inteligentniji od ostalih, istakao se, ... Ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Hrvatski znanstvenik uspio bežično prenijeti energiju Citat:
O vrijednosti ovog postignuća sudi kako te volja. Ako netko prvi puta u povijesti čovječanstva, pa makar i u labaratorijskim uvjetima, pa makar i na samo dva metra, uspije bezžično prenijeti dovoljno energije da upali žarulju od 60W smatram to povijesnim uspjehom. Ako je na čelu tog tima mladi znanstvenik iz male i siromašne zemlje, kao i ja, ja sam time jako ponosan jer to pokazuje da i mali narodi, kakav je i moj, daju veliki doprinos razvoju čovječanstva. Zahvaljujući ovom mladom Hrvatu i njegovoj ekipi ubrzo ću ja moći pisati poruke s ovog laptopa, a da pri tome nisam vezan žicom za zid. Što se ovaj izum bude više razvija ja ću biti ponosniji što je to napravio moj "zemljak"! Ti "malo inteligentniji" ljudi nose našu civilizaciju.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-06-07 Godina: 30
Poruka: 3
![]() | Re: Hrvatski znanstvenik uspio bežično prenijeti energiju Citat:
![]() Mislim da na stvari gledam prilicno trezveno i razumno. Kao sto rekoh veselim se postignucu i nadam se brzoj primjeni u svakodnevnici. Ovo spominjanje znanstvenika iz "male i siromasne zemlje" smatram potpuno promasenim. Covjek se preselio u drugu zemlju i odavno ne zivi ovdje. On nije znanstvenik iz "male i siromasne zemlje" jer on nije hrvatski znanstvenik. Znanje nije stekao u nasoj zemlji. Zivi u Americi vise od polovice svog zivota. Samim time nasa "mala i siromasna zemlja" nije pridonijela apsolutno nista. U krajnju ruku mogu reci da sam ponosan sto je bilo tko uspio postici tako nesto korisno, a sad iz koje je zemlje i ciji je "zemljak" potpuno je nebitno. Pozdrav! josip! | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: Zaprešić Godina: 21
Poruka: 141
![]() | Re: Hrvatski znanstvenik uspio bežično prenijeti energiju pa u tome nema nikaj cudnoga...bezicno prenosenje energije su ti radiovalovi....
__________________ written by spaljevina |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Hrvatski znanstvenik uspio bežično prenijeti energiju pa navodno da je Tesla to uspio postignut, ap ga je CIA sj... navodno ali ne bi se čudio da je. ipak ovo bi dovelo do booma u ekonomiji, pa se baš pitam koliko će to i bit omogućeno i dozvoljeno!
__________________ za PAN spreman |
| | |
![]() |
| Tagovi: nikola, novi, tesla |
« Insekti izbliza
|
Autopsija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:50.