| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi An Inconvenient Truth - Neugodna Istina u Znanost forumu; Ovaj dokumentarac je vrlo poznat, glavni protagonist je bivši američki potpredsjednik i predsjednički kandidat (pokradeni) Al Gore, iako mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | An Inconvenient Truth - Neugodna Istina Ovaj dokumentarac je vrlo poznat, glavni protagonist je bivši američki potpredsjednik i predsjednički kandidat (pokradeni) Al Gore, iako mi nije prije baš sjeo, djelovao je kao Clintonov čovjek, oduševio me, oakav stupanj svijesti o našoj zbilji koju on prenosi drugima ja zapanjujuć. nemožemo a da se ne zamislimo nakon ovog dokumentarca. Hoćemo li i mi biti ekološke izbjeglice, prati noge u Panonskom moru??? Ako ste gledali, komentirajte, ako niste, obavezno pogledajte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: An Inconvenient Truth - Neugodna Istina Gledo sam ga i dokumentarac je odličan, zajebite vi Zeitgeist ovo treba pogledat i stvarno se zapitat malo. Zapravo malo više se zapitat. A Al Gore-u skidam kapu do poda za to što radi, nemam riječi ![]() Obavezno sa velikim O pogledati ovaj dokumentarac!
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: An Inconvenient Truth - Neugodna Istina Odličan film, prošlo je dosta otkad sam ga gledao, ali znam da sam se zapitao neke stvari poslije gledanja. Svi smo svijesni svega što radimo ali nismo svijesni da to stvarno čini loše našem planetu.. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, neugodna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:22.