Tip je očito genijalac, ali mi takve ljude ne trebamo.
Takvima država sigurno neće izaći u susret kao poduzetniku.
Raspravljate o temi Izum iz Hrvatske:Ozonski auspuh u Prirodna forumu, dio Znanost foruma; Ivan Jakobović izumio je ozonator ispušnih plinova za koje su ozbiljno zanimanje pokazale neke tvrtke iz Kanade i SAD-a.Prilikom mjerenja ...
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
Tip je očito genijalac, ali mi takve ljude ne trebamo.
Takvima država sigurno neće izaći u susret kao poduzetniku.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Hehe, klasika... Nadareni i talentirani ljudi nemaju šta tražiti kod nas i odlaze van, a nama ostaju "prosječni" što u jednu ruku objašnjava zašto smo u kurcu...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
ovo dovoljno govori:
ma imaju pravo, koji će to nama qrac...– Slušam ove rasprave o zagađenju zraka iz rafinerija. Pa to možemo jednostavno riješiti! Ako Rusi ne žele ugraditi takav uređaj u bosansku rafineriju, što cjelokupno rješava problem zagađenja kako u BiH, tako i u Slavonskom Brodu, mi možemo sagraditi 50-ak panela koji će usisavati zagađenja i izbacivati kisik. No, nitko se nije javio ni iz Siska ni iz Bosanskog Broda, a ja sam spreman dati svu tehničku potporu - tvrdi brodski inovator
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Nedo Bog da osjetite taj smrad...Inače, punac mi živi odmah preko puta rafinerije u Brodu, ni 100 metara zračne linije...Jebeni užas!
![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
e al sto je jos veca fora lik je iz broda!![]()