| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Kako napraviti dimnu bombu u Znanost forumu; Za ovu dimnu bombu potrebna su vam 4 sastojka: kalijev nitrat(KnO3),šećer(imate ga vjerojatno doma),soda bikarbona i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Za ovu dimnu bombu potrebna su vam 4 sastojka: kalijev nitrat(KnO3),šećer(imate ga vjerojatno doma),soda bikarbona i boja u prahu(imate u kemo boji ili mozete uzeti boju za kolace)-najbolja vam je naranđasta boja.Pomjesajte kalijev nitrat(60 grama) i secer(40 grama),stavite to u lonac i kuhajte na laganoj vatri dok vam ne izgleda kao maslac od kikirikia(prestanite s kuhanjem).Zatim dodajte jednu malu žlićicu sode bikarbone i promjesajte,zatim dodajte 3 velike žlice boje u prahu(prije navedeno koje),to dobro promješajte.Zatim tu smjesu stavite u neku kapsulicu(od smarties bombona je najbolja).gurnite olovku po sredini smjese koja je u kapsuli i ostavite da se hladi s kemijskom u smjesi 1 vremena.Izvadite kemijsku iz smjese i stavite unutra fitilj(mozete umociti malo veci deblji konac u tu smjesu da vam sluzi ko fitilj).Tu rupu gdje je fitilj zacepite s vatom.Obljepite s izolir trakom sa svih strana ali gore ostavite otvorenu rupicu gdje se nalazi fitilj(nemojte taj dio zaljepiti).I zapalite vidjet cete rezultat na mojem filmicu...P.S. Nikako nemojte kuhati smjesu u stanu ili kuci vjerujte mi nije ugodno,moze vam se smjesa zapaliti... YouTube - Ultimate Colored Smoke Bomb POOZ ![]()
__________________ I pametni grijese |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako napraviti dimnu bombu Za taj KNO3 sam čuo da ima u domestosu, pa ako se neko razumije više neka ti objasni, a mislim da u tom filmiću piše da se može kupit u cvječarnama ili pet shopovima
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako napraviti dimnu bombu Đabe to šta ga ima u domestosu , za to ti treba ćisti ,u kristalićima ko šećer.A ja neznam di ga ima za kupit jer je to najtraženija roba a nema je nigdje za kupit!! Koja glupost pa zaš ne uvezu iz njemačke il od nekud a ne da mi moramo se ubijat da to nađemo...Ja sam čuo kao da ima u Karlovcu u nekoj poljoprivrednoj ljekarni ,rekli su mi da je jedna kila 20 kn..onak jebote inace kosta 10 g =5 kn ...Zvao sam sve moguće ljekarne i sva ta sranja ,čak sam zvao i one neke uvoznike za škole oni prodaju samo po 50 kila nema manje..... ![]()
__________________ I pametni grijese |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu A baš ste svi kenjkakvi, radili biste dimne bombe i još da vam sastojke na kućni prag donesu... Ako me sjećanje ne vara, u "Jolly Rogers Anarchy Cookbook" ima recept za izvući KNO3 iz umjetnog gnojiva. Potražite si to pa vidite...
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako napraviti dimnu bombu ILI jednostavnija lol nasjeckati ping pong lopticu na sitne komade jako sitne uzeti foliju iz cigareta(onu polu papir polu aluminij-sto li vec) staviti nasjeckanu lopticu u foliju ljepo je zatvorit i zguzvat(pazi da ne pukne) zapalit foliju i puhnut u vatru na foliji da se ugasi(ili se nemora puhat) i eto puno smrada malo manje dima al lakse za napravit
__________________ We do what we must, because we can. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako napraviti dimnu bombu E baš sam ja to htjeo napisati u vezi ping-pong loptice. Za bolji efekt i više dima nasjeckajte par loptica, više alu folije i eto dobre dimne bombice. Bez rizika i totalno bezopasno. ![]()
__________________ Nothing happens unless first a dream. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dimna bomba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (0 članova i 2 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:27.

I pametni grijese

Ako me sjećanje ne vara, u "Jolly Rogers Anarchy Cookbook" ima recept za izvući KNO3 iz umjetnog gnojiva.
Potražite si to pa vidite...