KNO3 di u zagrebu da kupim mooooolim te neko nek mi kaže moooolim vas trebam nabavit do srijede
Raspravljate o temi Kako napraviti dimnu bombu u Prirodna forumu, dio Znanost foruma; Za ovu dimnu bombu potrebna su vam 4 sastojka: kalijev nitrat(KnO3),šećer(imate ga vjerojatno doma),soda bikarbona i boja u prahu(imate u ...
I pametni grijese
KNO3 di u zagrebu da kupim mooooolim te neko nek mi kaže moooolim vas trebam nabavit do srijede
neznam ni ja to mi je najveci problem poludio sam dok sam ga trazio ja sam ga narucio iz njemacke prek ebay-a.![]()
I pametni grijese
Za taj KNO3 sam čuo da ima u domestosu, pa ako se neko razumije više neka ti objasni, a mislim da u tom filmiću piše da se može kupit u cvječarnama ili pet shopovima
Đabe to šta ga ima u domestosu , za to ti treba ćisti ,u kristalićima ko šećer.A ja neznam di ga ima za kupit jer je to najtraženija roba a nema je nigdje za kupit!! Koja glupost pa zaš ne uvezu iz njemačke il od nekud a ne da mi moramo se ubijat da to nađemo...Ja sam čuo kao da ima u Karlovcu u nekoj poljoprivrednoj ljekarni ,rekli su mi da je jedna kila 20 kn..onak jebote inace kosta 10 g =5 kn ...Zvao sam sve moguće ljekarne i sva ta sranja ,čak sam zvao i one neke uvoznike za škole oni prodaju samo po 50 kila nema manje.....![]()
I pametni grijese
A baš ste svi kenjkakvi, radili biste dimne bombe i još da vam sastojke na kućni prag donesu...Ako me sjećanje ne vara, u "Jolly Rogers Anarchy Cookbook" ima recept za izvući KNO3 iz umjetnog gnojiva.
Potražite si to pa vidite...
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.
ILI
jednostavnija lol
nasjeckati ping pong lopticu na sitne komade
jako sitne
uzeti foliju iz cigareta(onu polu papir polu aluminij-sto li vec)
staviti nasjeckanu lopticu u foliju
ljepo je zatvorit i zguzvat(pazi da ne pukne)
zapalit foliju i puhnut u vatru na foliji da se ugasi(ili se nemora puhat)
i eto puno smrada malo manje dima al lakse za napravit
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
E baš sam ja to htjeo napisati u vezi ping-pong loptice. Za bolji efekt i više dima nasjeckajte par loptica, više alu folije i eto dobre dimne bombice. Bez rizika i totalno bezopasno.![]()
Nothing happens unless first a dream.
al ta dimna od loptica je sranje ,pogledaj ovo do kraja i vidjet ces na samom kraju filmica ucinak i onda nes reci da je od ping pong loptica bolje...![]()
I pametni grijese