| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Kako napraviti dimnu bombu u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: torkone odi na vatropalioc .blog.hr) Kakva tema...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-08
Poruka: 14
![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu dajte ljudi ovo je smisno...pa uspuvali ste se oko tog kno3 ko da je dijamant neki...sad bi ja triba ic iz splita u karlovacku poljoprivrednu ljekarnu da bi dobija sastojak za jednu malu dimnu...pa rađe cu otic do Booma i kupi je za 30-40 kn...boze sacuvaj |
| | |
| | #113 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Kako napraviti dimnu bombu Citat:
![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-07-08 Lokacija: Daleko,Daleko od purgera
Poruka: 50
![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu Ljudi jeste smotani te jadne bombice ne dime ni 5 sekundi s tim kno3.Evo bombe koji dimi cili dan. Trebate imat: folije vrečicu upaljač komad plastike 1.Korak:Stavi te komad plastike u vrečicu 2.Korak:Vrečicu s komadom plastike zamotajte u foliju 3.Korak:Zapalite Upozorenje!:Ovo gadno smrdi s vrečicom i plastikom!Udaljite se 3m od bombe može se dogodit da vas zahvati vatra! Ovo je 80 puta jednostavnije nego s kno3.Kno3 treba kuhat pa ti pa ono pa ono... A ova sastojke od moje bombe imate u kuči možda osim plastike! |
| | |
| | #117 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,403
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu Citat:
![]() najbolje je skinuti autogumu s tatitnog bmw-a (najbolje se dimi) pokriti ju kantom na kojoj se izbuši rupa i zapaliti ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-07-08 Lokacija: Daleko,Daleko od purgera
Poruka: 50
![]() | Smislite nešto lakše od toga KNO3 i bolje npr. stavis u vrečicu malo plastike zamotaš tu vrečicu s plastikom u foliju i zapališ eto dobre bombe možda se ne može usporedit s KNO3 ali je jednostavno... [quote=tzukius;1078967]ček.. pa to je kurenje plastike... to nije dimna bomba... au stručnjaka ![]() Probaj pa vidi ![]() Oprosti zbog ove bombe tzukius koristi edit Ne trebate kupovat KNO3 jednostavno prckajte po internetu kako ga napraviti...jedan moj prijatelj ga je napravio sam,pitat cu ga vi dotad prckajte kako ga napraviti... Zadnji Uredio pharaoh : 13-10-08 u 06:17. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dimna bomba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:31.

How else could you capture the world if you don´t attack from the back?