| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Kako napraviti dimnu bombu u Znanost forumu; pa dajte ljudi nemojte biti tako smješni.........KNO3 imate u ljekarni za 4 kn(10 g)... pa da buraz ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-10-08 Lokacija: KA Godina: 35
Poruka: 7
![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu Citat:
__________________ VERITAS AMARA EST. | |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-08
Poruka: 11
![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu Evo ja sam nasao salitru.Samo sada neznam nisam vas dobro skuzio(dali je ta salitra kno3 ili iz te salitre treba izvuci kno3)molim vas odgovor htjeo bi to sto prije napraviti! ![]()
__________________ ->Ćelavi se vuku za kosu<- |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-08
Poruka: 3
![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu ![]() ![]() spatulu i struzi ali ako budete radili prvo sam secer rastopite totalno sa sodom i organskom bojom pa maknite s vatre i dodajte kno3 imate minutu minutu i pol ali moze se zamjesati tako ste sigurni da se nece dogoditi sranje inace dimi izvrsno a soda smanjuje gorenje tako da vise dimi ;-) |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-09-08
Poruka: 5
![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu TO zA KNO3 OVAK JA ZNAM MJESTO GDJE JE KG 20 KN AL JE MALI PROBLEM STO BI MORAO UZET 25 KG A TO SE MEN SAMOM NE ISPLATO ODNOSNO STA CE MI TOLIKA KOLICINA PA SAM MISLIO POSTO VAMA ISTO TREBA DA SE SKUPIMO PA SVI ZAJEDNO UZMEMO |
| | |
| | #130 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-10-08
Poruka: 11
![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu Citat:
ako jesi onda nije problem.Ja i moja jos dva frenda trebamo kno3.
__________________ ->Ćelavi se vuku za kosu<- | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dimna bomba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:52.