| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Kako napraviti dimnu bombu u Znanost forumu; nema vjeruj mi!! svaku ljekarnu u zagrebu sam obišo........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | |
| next best thing | Re: Kako napraviti dimnu bombu Citat:
"Jolly Rogers Anarchy Cookbook" prejako
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu taj kalijev nitrat(kno3) se ne moze naabviti u slobodnoj prodaji, prodaje se pravnim osobama ili skolama i takvim ustanovama, oni to u ljekarnama imaju ali za osobnu upotrebu(pravljenje ljekova)...to mozes nabavit ak u skoli imas lab. pa drpis il da narucis iz slovenije al to je vec komplicirano |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu Pharaoh- ozbiljno... Imaš sve unutra- od dimnih bombi, napalma, kako izvući acetisalnu kiselinu iz aspirina i s njom raditi eksplozive i sl... ![]() Žabac- kojoj stranici? Teško da ćeš to danas naći na Internetu. P2P ili nešto slično.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu kojoj stranici?!? ne kužim o kojoj stranici pričaš...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: dimna bomba |
« Mravi
|
Kako se glasaju žohari? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:52.

I pametni grijese

Potražite si to pa vidite...
Imaš sve unutra- od dimnih bombi, napalma, kako izvući acetisalnu kiselinu iz aspirina i s njom raditi eksplozive i sl...