| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Kako napraviti dimnu bombu u Znanost forumu; LOL, pa i da sam mislio snimat, kamera mi sigurno nebi bila uključena dok sam kuhao bombu, ovo se dogodilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-11-06
Poruka: 22
![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu LOL, pa i da sam mislio snimat, kamera mi sigurno nebi bila uključena dok sam kuhao bombu, ovo se dogodilo prespontano, i sva sreća što sam još živ! posuda u kojoj sam kuhao, cijela se zgužvala od topline!! a iz nje je suklala vatra, tj ne vatra nego nekakav plavi plmen, ko kad raketa poljeće, prebolesno!! a i ako ne nabavim tu JEBENU SALITRU, za kojoj pati većina forumaša, heh, radije bi 10 grama toga, nego 10 grama zlata ili heroina heh. za svaki slučaj, na tjelesnom redovito maznem par ping pong loptica, a imam ih i doma masu, pa sam napravio jednu od 20-ak loptica! slikat ću kad mi se bude dalo, al neću je još uskoro palit, prelijepo mi izgleda ![]() na kakvoj utakmici ću je iskoristit![]() |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu Citat:
| |
| | |
| | #63 (permalink) |
![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu a jbg, šta ćeš sad, naravno da bi aravio ovu bolju, kad bi imo potrebnih sastojaka!! al nije ni i ova loša, ja sam dim od ping pong loptica bojo tako da sam u mirnoveca kupio one male dimne kuglice, otvorio ih, i onaj komad iz njih na nekoliko komadića slomio i ubacio između ping pong loptica! |
| | |
| | #64 (permalink) |
![]() | Re: Kako napraviti dimnu bombu jel itko zna, jel ima uspjeha s ovim?? YouTube - How to make kno3! By: Thoryllo koliko sam ja shvatio, uzeo je gnjojivo, koje se u svakoj poljoprivrednoj apoteci može kupiti, NPK, milsim da se zove, zalio ga vrelom vodom, promješo, onda stavio u zamrzivač, dok se ne sledi, potom izvadio, i dobio kristaliće. kristaliće je stavio na neko toplo mjesto u kući, dase osuše, i to je bilo to, pomješo sa šećerom, i dimnu napravio?? |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-12-07
Poruka: 14
![]() | Bok svima.Bavim se prodajom kailj nitrata a i ostalih kemikalija pa za vas zainteresirane kliknite na link gdje se nalazi moj oglas.Bok stavi oglas u male oglase, i dobrodošao na CP Forum ![]() Zadnji Uredio pharaoh : 02-12-07 u 23:33. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dimna bomba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:30.

I pametni grijese