| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Kako se glasaju žohari? u Znanost forumu; ovo tu spada? Ne fakat me jako interesira kako se glasaju googlam i nikako da saznam? Ovo nije spamy tema, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se glasaju žohari? Tamo sam ti napisao....... Pjevaju...... Tvoj problem šta nemaš sluha.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| |
| | #3 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se glasaju žohari? ne smijem ti odat tajinu, obecao sam im...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se glasaju žohari? ne glasaju se mu, vau, av, mjau, mau... ja i moj zohar Zdravko imamo poseban odnos, ne trebamo se niti glasat, telepatski smo povezani, ma zdravko je najbolji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se glasaju žohari? Citat:
![]() I onda možeš potvrditi da ovi pjevaju.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se glasaju žohari? da, Zdravko je tenor, ![]() pjeva mi uspavanke, pjeva mi za dobro jutro, ma najbolji je ![]()
| |
![]() |
« Mravi
|
Pomicanje polova »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:24.