| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Kina se sprema na mjesec u Znanost forumu; baš mi je drago da su kinezi opet oživili svemirsku utrku ... od kad su lansirali čovjeka u orbitu i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Kina se sprema na mjesec baš mi je drago da su kinezi opet oživili svemirsku utrku ... od kad su lansirali čovjeka u orbitu i objavili da misle na Mjesec, i drugi su se probudili ... China will head for the moon this year | The Register najnovije vijesti kaže da će još ove godine poslati sondu na Mjesec ... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kina se sprema na mjesec Kina malo pomalo jača u svin granama i među 3 je najjače sile u svitu, jednog dana kakvi su fanatici biće najjača sila na planeti.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 968
![]() | Re: Kina se sprema na mjesec Kinezi planiraju do 2020. poslati svog taikonauta na Mjesec, a Rusi do 2030. svog kozmonauta na Mars. Definitivno su druge zemlje preuzele svemirski primat od Amerikanaca (ako su ga ovi ikad u potpunosti i imali).
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kina, mjesec, sprema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.