| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Koliko vam je IQ? u Znanost forumu; Hrvatska MENSA | Europski test inteligencije IQ test http://www.iqtest.dk/main.swf ajd koliki vam je za prvi, drugi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Koliko vam je IQ? Hrvatska MENSA | Europski test inteligencije IQ test http://www.iqtest.dk/main.swf ajd koliki vam je za prvi, drugi i treći |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? taj zadnji kaze IQ 112, bi ce san glup ko kurac. Over 140 - Genius or near genius 120 - 140 - Very superior intelligence 110 - 119 - Superior intelligence 90 - 109 - Normal or average intelligence 80 - 89 - Dullness 70 - 79 - Borderline deficiency Under 70 - Definite feeble-mindedness Zadnji Uredio sumsko_voce : 01-02-07 u 21:58. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Samo sam probao zadnji (iako sam malo u off-u, što zbog prestanka pušenja, što zbog glavobolje) i kaže 130... A prije sam riješio onaj mensin online i isto sam dobio Mensa level...
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Koliko vam je IQ? Toliko sam inteligentan da se test zbrejkal kad je trebo izbacit rezultat ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: Koliko vam je IQ?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: test inteligencije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:06.