| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Koliko vam je IQ? u Znanost forumu; A i ona Jessica Simpson ima visok IQ, mislim da je preko 140.... Ovi ljudi ne prestaju da me iznenadjuju! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? A i ona Jessica Simpson ima visok IQ, mislim da je preko 140.... Ovi ljudi ne prestaju da me iznenadjuju! A sto se tice aktuelnog Bush-a, negde sam procitala da ima najmanji IQ od svih ex presidenata!
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #92 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Malo sam kopao....... Naravno, nemam mira kao obično.... ![]() Radi se o članku „Presidential IQ, Openness, Intellectual Brilliance, and Leadership: Estimates and Correlations for 42 U.S. Chief Executives“ objavljenom u časopisu Political Psyhology.... Dostupni abstract (iliti sažetak) kaže: „Individual differences in intelligence are consistently associated with leader performance, including the assessed performance of presidents of the United States. Given this empirical significance, IQ scores were estimated for all 42 chief executives from George Washington to G. W. Bush. The scores were obtained by applying missing-values estimation methods (expectation-maximization) to published assessments of (a) IQ (Cox, 1926; n = 8), (b) Intellectual Brilliance (Simonton, 1986c; n = 39), and (c) Openness to Experience (Rubenzer & Faschingbauer, 2004; n = 32). The resulting scores were then shown to correlate with evaluations of presidential leadership performance. The implications for George W. Bush and his presidency were then discussed.“ Pa, zvuči dovoljno znanstveno..... ![]() A za one kojima se ne da detaljno čitati, evo što kaže, onako ukratko. Za Busha kaže da mu je očekivani IQ 125 (odnosno, u rasponu 111 – 138). To je sasvim pristojni rezultat, ili po riječima autora : „He is certainly smart enough to be president of the United States.“. Ali, kad ga se usporedi s drugima, stvar se mijenja jer je većina ostalih predsjednika SAD-a bila bolja. Društvo Bushu u rangu 125 čine Warren G. Harding i Grover Cleveland (je, nikad niste čuli za njih – s razlogom ). U skupini lošijih se još nalaze i James Monroe, Andrew Johnson i Ulysses Grant.A što je s genijalcima? Rekorder je John Quincy Adams (sin Johna Adamsa, jednog od potpisnika Deklaracije o nezavisnosti i također predsjednika USA) sa očekivanim IQ između 165 i 175. Dobri su još i Thomas Jefferson, JFK, Bill Clinton (oko 180 čak).
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 662
![]() | Re: Koliko vam je IQ? Evo test Hrvatska MENSA | Europski test inteligencije Meni je ispalo 141. Mada mislim da se možemo svi zajesno popišat na Mensu i te sektaše i njihove testove. |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 662
![]() | Re: Koliko vam je IQ? Kod onog prvog mi je ispalo 123, a onog englesko sa kockicama me zabolila glava, tako da sam riješio 20 a ostalih 19 sam bezveze otipkao, i ispisalo je 100. Riješti ću ga drugi put jer je malo naporan. Svi testovi daju razlićite rezultate, ovaj od Mensa HR, 141 drugi 123. Riješit ću i trećega pa to podijelit i izračunat prosijek. Ovo je od Mense hr, tu je 141 Hrvatska MENSA | Europski test inteligencije ovdje je 123 IQ test a od ovog me zabolila glava http://www.iqtest.dk/main.swf Zadnji Uredio croabc : 25-04-08 u 18:17. |
| | |
| | #98 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko vam je IQ? croabc koristi edit!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: test inteligencije |
« Nikola Tesla
|
Mozgalice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:38.

). U skupini lošijih se još nalaze i James Monroe, Andrew Johnson i Ulysses Grant.

)