| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Koliko vam je IQ? u Znanost forumu; Bezvezni testovi. Nema nikoga kome je manje od 120.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #104 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 71
![]() | Re: Koliko vam je IQ? Pa ti testovi na netu su vam bezveze. Ja sam bio na pravom testiranju i tamo imate više vrtsa pitanja, dok tu na netu samo slažete oblike. BTW, IQ mi je prema tom ispitu 155.
__________________ Manus manum lavat. |
| | |
| | #106 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko vam je IQ? 140 Ja mislim da taj IQ ništa me dokazuje...Imo sam jednog, ima IQ 150, a bio je totalni idiot. To, dali znaš posložiti neke kockice i ta sranja ne govori jesi li pametan ili dali češ uspjeti u životu! Emocionalna inteligencija je važnija od ikakvog IQ-a! |
| | |
| | #108 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko vam je IQ? Emocijanalna inteligencija - sposobnost prepoznavanja osjećaja! EMOCIONALNA INTELIGENCIJA |
| | |
| | #110 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,084
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? najbolje je otići na pravo testiranje,mensa ili kod psihologa. ovakve testove se može rješavati i više puta dok se ne dobije IQ koji vam se sviđa,a i postoje odgovori već na netu vrlo zanimljivo...na forumu je veliki dio onih koji spadaju u gornjih 2%... Zadnji Uredio maja-manuela : 29-04-08 u 00:16. |
| | |
![]() |
| Tagovi: test inteligencije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:22.

?