| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Koliko vam je IQ? u Znanost forumu; Sumnjam u te testove. Može se vidjeti ako je netko stvarno telac i ako je netko inteliigentan ali da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 429
![]() | Re: Koliko vam je IQ? Sumnjam u te testove. Može se vidjeti ako je netko stvarno telac i ako je netko inteliigentan ali da se može tvrditi da je nečija inteligencija nekakvih 120 bodova a nečija 125 ili 130 , to su gluposti. |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,878
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Ne vidim problema, Croabc- pogledaj malo okolo pa ćeš vidjeti na čemu se bazira IQ kao broj. Ne mogu kategorički tvrditi da je to baš ispravno, ali tako je to... Netko s IQ 130 bi trebao biti inteligentniji od onog sa 125, a taj od onog sa 100. Isto kao što i na testu iz matematike je za pretpostaviti da onaj koji je točno riješio 16 od 20 zadataka zna bolje matematiku od onog koji je riješio 14, a ovaj od onog koji je riješio 11...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #114 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? je a kaj ak su bile a i b grupe.. b grupa je bila laksa jer sam ja sa iq-uom od 50 sjedio u a grupi
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #117 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Mentalni uzrast (br. poena koje osvojite) se deli sa kalendarskim uzrastom, pa se pomnozi sa 100!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #118 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Koliko vam je IQ? Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko vam je IQ? Neznam koje vi testove rješavate... Ali za točan izračun IQ-a je potrebno malo više rješavanja nego jednog testa na internetu... Ja sam na jednom dobio 132.. A na drugom 114... Također ima različitih vrsta inteligencija. Matematička, jezična, logička i neznam koja još... Nije bitno. Znači za izračun ingeligencije ipak trebate posjetiti profesionalnog psihologa. I to ne mislim da budete rješavali one testiće inteligencije kao kod selekcije za posao...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
![]() |
| Tagovi: test inteligencije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:29.