Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Prirodna
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Prirodna Raspravljate o temi Koliko vam je IQ? u Znanost forumu; Sumnjam u te testove. Može se vidjeti ako je netko stvarno telac i ako je netko inteliigentan ali da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-08, 00:34   #111 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 28
Poruka: 429
croabc se izdvaja iz mase
Re: Koliko vam je IQ?

Sumnjam u te testove. Može se vidjeti ako je netko stvarno telac i ako je netko inteliigentan ali da se može tvrditi da je nečija inteligencija nekakvih 120 bodova a nečija 125 ili 130 , to su gluposti.
croabc je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 00:58   #112 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika maja-manuela

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 930
maja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono nešto

ima ok testova koji zbilja dokazuju da je netko sposobniji u nečemu,zašto ne...
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 01:05   #113 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,878
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ne vidim problema, Croabc- pogledaj malo okolo pa ćeš vidjeti na čemu se bazira IQ kao broj. Ne mogu kategorički tvrditi da je to baš ispravno, ali tako je to... Netko s IQ 130 bi trebao biti inteligentniji od onog sa 125, a taj od onog sa 100. Isto kao što i na testu iz matematike je za pretpostaviti da onaj koji je točno riješio 16 od 20 zadataka zna bolje matematiku od onog koji je riješio 14, a ovaj od onog koji je riješio 11...
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 01:17   #114 (permalink)
..-..

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,548
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

je a kaj ak su bile a i b grupe.. b grupa je bila laksa jer sam ja sa iq-uom od 50 sjedio u a grupi
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 01:26   #115 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,878
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Pa nemaju one kategorije na testovima- teška, laka, welter i to?
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 01:28   #116 (permalink)
..-..

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,548
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

pero laka
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 11:53   #117 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,003
white devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auru

Mentalni uzrast (br. poena koje osvojite) se deli sa kalendarskim uzrastom, pa se pomnozi sa 100!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 21:19   #118 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-05-08
Poruka: 118
The_Voice se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku The_Voice

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Prije par god ja i moj dragi smo se svađali tko je pametniji......sad kad sam vidjela ove testove iz zajebancije sam ga pitala da odmjerimo snage jednom zauvijek.....Ja 157, on 141!!! Vuahahahahaha.....Ali sad što god ga zamolim da učini on kaže: Sorry ja sam preglup, daj ti, ti si pametnija.... Psmtr!!!!
to pokazuje da je on inteligentiji ipak

Star 20-05-08, 22:48   #119 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-01-08
Godina: 22
Poruka: 441
Ineluki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ineluki

Neznam koje vi testove rješavate... Ali za točan izračun IQ-a je potrebno malo više rješavanja nego jednog testa na internetu... Ja sam na jednom dobio 132.. A na drugom 114... Također ima različitih vrsta inteligencija. Matematička, jezična, logička i neznam koja još... Nije bitno. Znači za izračun ingeligencije ipak trebate posjetiti profesionalnog psihologa. I to ne mislim da budete rješavali one testiće inteligencije kao kod selekcije za posao...
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 07:56   #120 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,050
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

na pravom sluzbenom testu kod psihologa 134, ovi mensini i sl. cesto priko 150
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: test inteligencije

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108