| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Koliko vam je IQ? u Znanost forumu; 125 125 mensa 144 iq test 138... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: Denmark Godina: 24
Poruka: 203
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? http://www.iqtest.dk/main.swf 109 prvi pokusaj |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko vam je IQ? Ma je baš .... a i ne vjerujem da se ta inteligencija koju se provjerava u ispitima ne može steći kao ... imao sam priiku držati knjigu u ruci koja obrađuje sve primjere zadataka koje se daju u tim testovima, i kad to sve proučiš, postaneš naglo inteligentniji ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | nista od toga nije tocno ljudi, ja sam sad gledao onaj zadnji. ono su gluposti, tako se ne izracunava inteligencije, treba puno vise da bi se dobio tocan broj to jest inteligencija ![]() Koristi edit! Zadnji Uredio daidza : 15-05-07 u 18:24. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 433
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Ovdi na CP-u su svi intelektualci i svi su obdareni, tjelesno i mozgovno, ovaj forum je uistinu blažen.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
![]() |
| Tagovi: test inteligencije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:49.

Svi smo mi MASS SARR