| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Koliko vam je IQ? u Znanost forumu; A tek što se svi jebu non stop, čudo jedno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko vam je IQ? A tek što se svi jebu non stop, čudo jedno ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Prvi put kad sam ga rješavala (prije oko godinu dana) bio mi je 148 a sada: Vas IQ bi mogao biti oko: 156 Ovo nije službeni rezultat, te ga ne možete koristiti kao takvog. Ako vas zanima točan IQ, pozivamo vas na službeno testiranje. -------------------------------------------------------------------------------- Web design: Hrvoje || © Hrvatska Mensa / Mensa Croatia MMIII || PHP code: Josip The Mensa logo is a registered trademark of Mensa International Limited, all rights reserved. Mensa does not hold any opinion, nor does it have or express any political or religious views. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 116
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Citat:
![]() meni je oko 150
__________________ Sve što je dobro ili je nemoralno ili ilegalno ili deblja | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Jebeš mi kaktus, ako ja po ovom testu nemam najmanji IQ na forumu... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Prije par god ja i moj dragi smo se svađali tko je pametniji......sad kad sam vidjela ove testove iz zajebancije sam ga pitala da odmjerimo snage jednom zauvijek.....Ja 157, on 141!!! Vuahahahahaha.....Ali sad što god ga zamolim da učini on kaže: Sorry ja sam preglup, daj ti, ti si pametnija.... Psmtr!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: test inteligencije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.

Svi smo mi MASS SARR