| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Koliko vam je IQ? u Znanost forumu; Prije par mjeseci sam ovo ispunjavo i pisalo da bi moj ajkju mogo bit 131. Mogu pod ruku s Arisom. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 42
Poruka: 129
![]() | Re: Koliko vam je IQ? Citat:
| |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | 144 nije baš lagano...nisam shvatila ove: 6. 65536, 256, 16, 8. 3968, 63, 8, 3, ja sam s 10 godina imala 98......a moj brat u 1. razredu 130 ili 140-tak nešto. inače matematički zadatci pomažu razvijanju inteligencije...ja sam riješavala matematičke zadatke za natjecanja od 1. - 4. razreda Zadnji Uredio daidza : 05-07-07 u 22:26. |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Koliko vam je IQ? Citat:
..256x256=65536 8. 3x3-1=8 ....8x8-1=63 ..63x63-1=3968 Sad lakše?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Ma dajte ljudi, kako ne shvaćate da je to čisti shit, ovo što se riješavali pa makar bilo i MENSA-ino nema veze sa inteligencijom... Pravi test inteligencije mora biti u stanju riješiti čovjek koji ne zna čitati, niti zna matematiku, jer je inteligencija sposbnost snalaženja u novim situacijama, a oni vam uvaljuju zagonete i sl. I vi odgovorite točno na par zagonetki i osjećate se inteligentno, a osnovna je namjena da vas se navuče da odete na pravo testiranje, ostavite 90kn i spoznate da niste puno od hrvatskog prosjeka. Zar vi stvarno mislite postoji mogućnost da su svi koji su postali na ovom topiku (ima jedna, dvije iznimke iz zajebancije) iznadprosječno inteligentni?? Evo postotka inteligentnih ljudi u svijetu: 130+ Very superior 2.2% 120-129 Superior 6.7% 110-119 High average 16.1% 90-109 Average 50% 80-89 Low average 16.1% 70-79 Borderline 6.7% Below 70Extremely low 2.2% I sad, kad bi svih 20-tak ljudi koji su ovdje postali bili iznadprosječno inteligentni, a tih 20-tak ljudi čini više od 50% aktivnih članova indexa i ako to uzmete kao nasumični uzorak građana RH, ispada da je prosjek oko 120, a potvrđeno je da je prosjek IQ-a u hrvatskoj 90. Zato postoje dva objašnjenja ili lažete ili ovi testovi nisu testovi inteligencije nego lagana razonoda... To sam ja ljubomoran, jer mi po službenom ispada više nego po ovom, priznajem...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: test inteligencije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:57.

tnx