| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Koliko vam je IQ? u Znanost forumu; [quote=_Aris_;398830] Evo postotka inteligentnih ljudi u svijetu: 130+ Very superior 2.2% - kad sam na poslu 120-129 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko vam je IQ? [quote=_Aris_;398830] Evo postotka inteligentnih ljudi u svijetu: 130+ Very superior 2.2% - kad sam na poslu 120-129 Superior 6.7% - na wc-u 110-119 High average 16.1% - kad gledam tv 90-109 Average 50% - kad se svađam 80-89 Low average 16.1% - nakon jednog piva 70-79 Borderline 6.7% - za vrijeme sexa Below 70Extremely low 2.2% - samo kad spavam Ukupni prosjek lica, ali tu nisam sam, skin2yard i ja nakon previše razmišljanja http://students.cs.byu.edu/~daveyg83...men%20copy.jpg
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 434
![]() | Re: Koliko vam je IQ? [quote=Belial;400703] Citat:
dobro si me nasmijao....takvi smo 99%,...ali sta ces..moras nesto zrtvovati za inteligenciju![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? znam to, ali ovo je bila svojevrsna sprdačina...anegdota.........hvala što si me pokušao prosvijetliti ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Svaki put mi ispadne drukčiji rezultat s prevelikim oscilacijama..... Ovaj put.... 1. 160, 2. 159, 3. 145 I, nije da se hvalim, ali u srednjoj sam napravio test sličan ovom srednjem, tako da ne priznajem ovaj način kao način mjerenja inteligencije....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Koliko vam je IQ? [quote=Belial;400703] Citat:
![]() | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Aris, otkud ti taj podatak da je kod nas prosjek 90? Negdje sam vidio (možda je čak bio link u ovoj temi) da imamo prilično visok prosjek (sad govorim bez provjeravanja, no mislim da je bio oko 110).
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Ja sam već rekla da mi je na tom online-testu iznimno visok kvocijent. Ali prijateljica je nedavno bila na testiranju i kaže da problem nije u težini već u manjku vremena. Navodno da je prvih 20-ak zadataka teeeeeeeeška pljuga ali onda ove ostale ne stigneš (a ima ih ja mislim 60ak?) jer imaš 20min vremena. Kaže da joj se činilo da uopće nije mjerodavno to testiranje ali osoba koja uspije ući u onu populaciju od 2% putem tog testa, to je onda stvarno i zaslužila. Tako da se sigurno ne može dogoditi da uđe netko tko nije stvarno superinteligentan ali se može dogoditi da ne uđe netko tko bi možda trebao ali nije stigao. |
| | |
![]() |
| Tagovi: test inteligencije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.