| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Koliko vam je IQ? u Znanost forumu; na mensi 144...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #74 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 646
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Ja sam riješila ovaj iqtest.dk : ispalo mi je 135. Momentalno nemam volje riješavati ova dtuga dva. Ne vjerujem da je hrvatski prosijek oko 90 i slažem se s wolfom da je oko 110. Dokazano je da je prosiječna inteligencija u stalnom porastu pa to 90 je možda bilo kad su počela prva testiranja. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| tako ti densali punici pod prozorom Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? bome sad sam skuzio da ne bash puno
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #79 (permalink) |
| next best thing | Re: Koliko vam je IQ? argh ođe u mene samo 18, u jebla majku pa to ovo što kolko vruće mjeri, a ja mislio da tot taj test inteliđencije ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
![]() |
| Tagovi: test inteligencije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:44.