| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Koliko vam je IQ? u Znanost forumu; Nesto meni odi smrdi malo su mi ovi vasi rezultati previse veliki da je tako nebi imali sad problema sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 471
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Nesto meni odi smrdi malo su mi ovi vasi rezultati previse veliki da je tako nebi imali sad problema sa Slovenijom , ZERP-om , inflaciom itd. U potpunosti se slazen s Arisom cemu to "laganje" ? ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Koliko vam je IQ? Citat:
![]() ja bi prije krivija loše testove, nego optuživa ljude po forumu da lažu... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 471
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Citat:
![]() Samo kazen da mi je malo cudno ![]() Meni je ispa 105 sto pise da je normalno a rjesava san onaj 3. i jos san na kraju blefira jer mi se nije dalo ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude | |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko vam je IQ? pa zato ti je i ispa 105, nije bilo volje za dalje....uglavnom, to ovisi i o raspoloženju i o još sto stvari i po meni nikako nije pravi test inteligencije (bilo je o tome diskusija i po drugim temama...) uglavnom, pizdarija, al šta ima veze pohvalit se, ko i u svakoj igrici.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 174
![]() | Re: Koliko vam je IQ? po tim testovima svi na forumu genijalci ![]() evo malo da se hvalite od kog ste sve pametniji. ![]() Iq inteligencija poznatih osoba kroz povijest do danas Inteligencija Iq slavnih i poznatih lčnosti. Uvodimo Vas u rezultate IQ inteligencije od nekih bitnih povjesnih i slavnih ljudi. Neke informacije će Vas sigurno začuditi poput Andy Warhold-ovog IQ koji je iznosio samo 86. No iznad prosjeka je definitvno bi Leonardo da Vinci sa IQ od 220. Pa pogledajte koliko su inteligenti poznati i zvijezde. Abraham Lincoln Predsjednik USA 128 Adolf Hitler Nacistički vođa Njemačka 141 Albert Einstein Fizičar USA 160 Andy Warhol Pop umjetnik USA 86 Arnold Schwarzenegger glumac, guverner Austria 135 Baruch Spinoza Filozof, Nizozemska 175 Benjamin Franklin Pisac, znanstvenik i političar USA 160 Bill Gates Microsoft USA 160 Bill(William) J. Clinton Predsjednik USA 137 Blaise Pascal Matematičar i vjerski filozof, Francuska 195 Bonaparte Napoleon Vladar Francuska 145 Charles Dickens Pisac Engleska 180 Charles Darwin izumitelj Engleska 159 Dr David Livingstone istraživač i doktor Škotska 170 Galileo Galilei fizičar, astronom i filozof Italija 185 Geena Davis Glumica USA 140 George Washington Predsjednik USA 118 George W. Bush Predsjednik USA 125 George Eliot Pisac Engleska 160 H. C. Anderson Pisac Denmark 145 Honor de Balzac Pisac, Francuska 155 Immanuel Kant Filozof, Njemačka 175 Sir Isaac Newton Znanstvenik Engleska 190 Jodie Foster Glumica USA 132 Johann Sebastian Bach Kompozitor, Njemačka 165 John F. Kennedy Bivši predsjednik USA 117 Leonardo da Vinci Genije, Italija 220 Madonna pjevačica USA 140 Miguel de Cervantes PIsac, Španjolska 155 Nicole Kidman Glumica USA 132 Shakira Pjevačica Colombia 140 Sharon Stone Glumica USA 154 Stephen W. Hawking Fizičar Engleska 160 Voltaire Pisac Francuska 190 Wolfgang Amadeus Mozart Kompozitor Austria 165 |
| | |
| | #88 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Koliko vam je IQ? po meni je inteligencija zapravo mašta, ako ste dovoljno maštoviti da nađete problem na određeni zadatak dokazujete inteligenciju, ovi svi nabrojani ljudi su bili neupitno inteligentni, jer su imali dovoljno mašte da "nešto" što drugi ljudi nevide, zamisle i izmisle ili napišu na način na koji je drugim ljudima možda nerazumljiv iz razloga što nemaju dovoljno mašte da to vide kao i oni.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Citat:
Nisam nikad resavala pravi test, ali videla sam prilicno dobre verzije istog (psihologija) i catch je u tome da za sto krace vreme shvatimo da treba pronaci najjednostavnije resenje na prilicno zakomplikovano pitanje. Obicno ima 100 pitanja, gde je zastupljeno merenje verbalnih, numerickih, spacijalnih,.......sposobnosti i da, moraju biti vazeci/isti za pripadnike razlicitih kultura, nacija,...... ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #90 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je IQ? Sr., junior nema šanse da je toliko pametan....... ![]() Iznenadio me IQ Shakire i G. Davis....... ![]() Inače, Gari Kasparov ima 190 IQ
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: test inteligencije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:00.