| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Kolko je 'nula na nultu'? u Znanost forumu; Ja bi se odlučio da je riješenje nedefinirano, jer se može dokazati da skup svih potencija broja 0 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolko je 'nula na nultu'? Ja bi se odlučio da je riješenje nedefinirano, jer se može dokazati da skup svih potencija broja 0 prebrojiv i konačan. Kad bi potencija "na nultu" davala bilo koji broj, skup bi bio beskonačan...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 148
![]() | Re: Kolko je 'nula na nultu'? Koji je vama? Napisao sam vam još na prvoj stranici da nula na nultu nema definiranu vrijednost. Nisam to napisao bez veze nego zato što tako je, sjećam se tog iz srednje. Kak vam se dade dalje razbijat glave... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolko je 'nula na nultu'? Kakvo je ovo pitanje... ak smatraš da tvoji topici nisu dostojni diskusije i razbijanja glave onda ih ne otvaraj... čem je uopće služio ovaj topik po tvom mišljenju??
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolko je 'nula na nultu'? Baš dobro... onda nije do tebe dal vrijedi sudjelovati il ne... ![]()
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,853
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolko je 'nula na nultu'? vidi sine Pravašu, ovaj topic sam ja otvorio i to s namjerom da prodiskutiramo iznimku iz pravila o potenciranju ako ti smeta topic izreci to na lijep način ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kolko je 'nula na nultu'? ovako,idem 3.gimnazije,5 iz matiše imam al neke mi stvari nisu jasne. ...naime 2 na drugu je 4,3 na treću je 9,1 na prvu je 1,0 na nultu je po meni 0...jer laički ako uzmemo ako potenciramo ništa ništa puta dobijemo ništa,inače ako bi u životu ništa potencirali ništa puta dobili bi nešto ni izčega a to ne postoji![]() |
| | |
| | #40 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolko je 'nula na nultu'? gle ja sam zavrsil sad se vucaram po nekim akademijama imal sam dva iz matishe skoro pa poklonjenu..i znash kaj..zaboli me kolko je nula na nultu.. jer daj si kontaj imash nula kuna i kolko je to na nultu.. pa nedefinirano valjda i? 'ko je vechi frajer?
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.

Napisao sam vam još na prvoj stranici da nula na nultu nema definiranu vrijednost. Nisam to napisao bez veze nego zato što tako je, sjećam se tog iz srednje. Kak vam se dade dalje razbijat glave...