| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Kukac ? u Znanost forumu; Moze li mi neko reci koji je ovo kukac (damatinski: bakula) ? DSC00102.JPG DSC00103.JPG DSC00104.JPG DSC00106.JPG... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 494
![]() ![]() ![]() | Kukac ? Moze li mi neko reci koji je ovo kukac (damatinski: bakula) ? DSC00102.JPG DSC00103.JPG DSC00104.JPG DSC00106.JPG
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 494
![]() ![]() ![]() | Re: Kukac ? Nije premalo je da bi bija zohar meni izgleda ko neki moljac ili tako nesto?
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 1
![]() | to ti je nekakva strizibuba (iz reda coleoptera). daj samo sec, pogledat ću točno pa napišem za par min. sad mi neš šteka foto ključ, ali daj si pogledaj na netu red Coleoptera (Kornjaši)-> porodica Chrysomelidae nadam se da sam pomogao ![]() Zadnji Uredio daidza : 16-06-08 u 15:36. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| wayward | Re: Kukac ? evo imam i ja jednog kukca za upitnik, stvar je što ovakvog kukca ja nikad nisam vidio, ni kolega ni prijatelji nikad nisu vidjeli takvog, a možda je negdje drugdje u hr češći.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:37.