| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Lebdjelica NLO u Znanost forumu; Pogledajte brazilski NLO: http://jnaudin.free.fr/lifters/logbo...fter/index.htm... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Nježni predator | Lebdjelica NLO Pogledajte brazilski NLO: http://jnaudin.free.fr/lifters/logbo...fter/index.htm |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
![]() | Re: Lebdjelica NLO NLO iznad knina life4tech.com - Home |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Lebdjelica NLO Ja mislim da nismo sami u svemiru.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: spličanka Godina: 23
Poruka: 63
![]() | Re: Lebdjelica NLO NLO=neidentificirani leteći objekt... dakle i jabuka koju bacim s balkona a susida ne skuži šta je... a baš je slučajno pogledala!
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 342
![]() ![]() ![]() | Re: Lebdjelica NLO definitivno nismo sami u svemiru! to je ipak maalloo preveliko mjesto da smo sami!! da bar dođu po mene da me malo propeljaju!!
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lebdjelica NLO Ak i kaj postoji nadam se da nebu meni pokucalo na prozor jer ja imam i previše malih zelenih oko sebe ne trebaju mi i ti vanzemaljski! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: lebdjelica, nlo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:07.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!