| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi matematika, računanje u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Vex Da, to ti uglavnom uče kod nas Elektrotehničari, a ja sam ti računarac Čujem da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: matematika, računanje Citat:
![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: matematika, računanje Citat:
I. Fourierov red,integral,transformacija, Laplaceova transformacija II. Diskretna matematika III. Teorija Grafova Mislim ni ovo nije ništ bolje, ali kako ideš dalje sve je teže @Kiki kaj se tiče običnih integrala oni nisu uopće teški , mislim imaš extremnih slučajeva, ali su rješivi, preporučio bih ti knjigu svog profesora na faxu, najveće legende Mervana Pašića, on ti ima zbirku sa rješenim zadacima i to dosta ono imaš baš navedeno kako se rješava te imaš zadatke za vježbu, samo nju prođeš i sve ti postane lagano te se natječeš za 5. ![]() Te imaš od Peronike Loker Integrali, i ja ti imam te knjige oriđiđi, ali imam i u elektronskom obliku na privatnm serveru (nije moj) sada kako si rekao da ne želiš linkove od rapida i svih ostalih ilegalnih, nije rapid ali baš nije ni legalna takva knjiga pošalji mi PM ak očeš je ti pošaljem link ![]() EDIT: te naravno skoro zaboravih Demidovića , on ti je velik 50MB ova prva dva ti nemaju ni 4MB | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: matematika, računanje a jeb'ga, sjedni i uci, nema nitko carobnu formulu ![]()
__________________ Swayin' to the rhythm of the new world order and Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums. |
| | |
![]() |
| Tagovi: matematika, racunanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.