Ovo smo mi u skoli morali napamet uciti ali spika je ako full odlicno naucis mozes priko ispita bez problema sa frendon "pricati"
Raspravljate o temi Morseova abeceda u Prirodna forumu, dio Znanost foruma; Morse code - Wikipedia, the free encyclopedia Evo jedan zanimljivi link za Morse Code Translator . . . _ _ ...
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
Ovo smo mi u skoli morali napamet uciti ali spika je ako full odlicno naucis mozes priko ispita bez problema sa frendon "pricati"
zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude
hehe fora!
odlicno,rep +
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
o boze...kad sam ovo bia mora ucit u prvom pomorske
... .._ .__. . ._.
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
ucio i naucio u JNA
jako korisna stvarcica za koju se nadam da cu ju naucit jednog lijepog dana
auu, imam ja nešto žešće, ja i frend smo to cijeli cas tokom kontrolnog koristili, nastavnica nas nije skužila, ali sljedeći čas dok smo se tako "dopisivali" nastavnica nas je uhvatila i uzela taj papir, kad je pogledala, nista nije skužila samo je bacila papir i sjela na stolicu xD
evo vam i link:
http://en.wikipedia.org/wiki/Leet
Umjesto da naučiš "ta slova", rađe nauči lekciju pa nećeš moram prepisivat. *štreber*
Al guba stvar.
ma znam da je guba, al ipak ima ona stara(sa fejsa) budala uči i dobije 5, a pametan čeka da budala nauči da može prepisati od njega, ha ya sho bi ja učio kad mogu prepisat
P.S. nemoj reć nastavnicima