| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Može li medvjed namlatit gorilu? u Znanost forumu; Sto više razmišljam o tome, sve više mi se čini kao napeta borba, nikako odlučit pobjednika, pritom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Re: Može li medvjed namlatit gorilu? Ljudi niste normalni.....ma kakav gorila jeste ludi!!! Medvjed pobjeđuje 1000 posto.... smeđi medvjed... Citat:
Citat:
ljudi gorila nema šanseee....jedino da ga možda na inteligenciju nekako ušemi, al ne virujem....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | ||
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Može li medvjed namlatit gorilu? bila je emisija o takvim stvarima, ali jbg ne sjećam se za koga su rekli da bi pobijedio
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,835
![]() ![]() | Re: Može li medvjed namlatit gorilu? Gledao sam emisiju gdje gorile mogu dignuti bez problema 300 kg iz potiska... Ne znam kako bi borba završila, ja bi navijao za srebrenoleđeg mužijaka ![]()
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Može li medvjed namlatit gorilu? Gorila bi međeda mogo dobit samo ako bi upotrijebio neko oruđe tj oruzje. Gorila je mrcina prema nasim humanoidnim mjerilima ali jednostavno nema nikakve sanse. O recimo kodijaku, najvecem medvjedu da ne govorimo, a ne bi mogo dobit ni međeda svoje tezine. Zubi i pandze. Međed je zvijer, predator u mnogim prilikama. Gorila to nije. Makar su mi oni planinski "silverback"-ovi jedne od najimpresivnijih zivotinja, ipak ne bi islo, nikako.
__________________ Tko trawu pushi dobar je u dushi Bolje šaka nego svaka |
| | |
![]() |
| Tagovi: fight, gorila, medo |
« Pomoć.ljepljenje
|
2+2=5 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:28.

...nema sta...da se međed obrusi na gorilu od gorile bi ostala sam kora banane...