ja navijam za tog tetkastog ursusa arctosa
Raspravljate o temi Može li medvjed namlatit gorilu? u Prirodna forumu, dio Znanost foruma; Sto više razmišljam o tome, sve više mi se čini kao napeta borba, nikako odlučit pobjednika, pritom ne računam ovog ...
ja navijam za tog tetkastog ursusa arctosa
All in all you're just another brick in the wall......
Ljudi niste normalni.....ma kakav gorila jeste ludi!!!
Medvjed pobjeđuje 1000 posto....
smeđi medvjed...gorila....It weighs between 130–700 kg.....head-and-body length of 1.7 to 2.8 mand in weight from 140–200 kg...
Adult males range in height from 165-175 cm
ljudi gorila nema šanseee....jedino da ga možda na inteligenciju nekako ušemi, al ne virujem....
Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....
bila je emisija o takvim stvarima, ali jbg ne sjećam se za koga su rekli da bi pobijedio
Gledao sam emisiju gdje gorile mogu dignuti bez problema 300 kg iz potiska...
Ne znam kako bi borba završila, ja bi navijao za srebrenoleđeg mužijaka![]()
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
ne može. jači je gorila. medvjed je gay.
Jebeš potpisr"
ma medek bi ziher pobedil...pa same sape su mu vece od gorile......nema sta...da se međed obrusi na gorilu od gorile bi ostala sam kora banane...
Navijao bi za medu, al mislim da bi ga gorila eksala.
Gorila bi međeda mogo dobit samo ako bi upotrijebio neko oruđe tj oruzje. Gorila je mrcina prema nasim humanoidnim mjerilima ali jednostavno nema nikakve sanse. O recimo kodijaku, najvecem medvjedu da ne govorimo, a ne bi mogo dobit ni međeda svoje tezine. Zubi i pandze.
Međed je zvijer, predator u mnogim prilikama. Gorila to nije.
Makar su mi oni planinski "silverback"-ovi jedne od najimpresivnijih zivotinja, ipak ne bi islo, nikako.
Bolje šaka nego svaka