| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Mravi u Znanost forumu; Nisam znala gdje stavit ovu temu, pomišljala sam čak i na kućne ljubimce ...Imam problem sa mravima u kuhinji, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Mravi Nisam znala gdje stavit ovu temu, pomišljala sam čak i na kućne ljubimce ...Imam problem sa mravima u kuhinji, ne znam otkud su se stvorili al stvarno ih je malo previše. Meni ne smetaju, ali nekim mojim ukućanima da, pa me zanima ako netko zna neki efikasan miroljubiv način da ih uklonim, dakle bez ubijanja, špricanja itd.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mravi Ja u Zagrebu u stanu vodim rat s njima... pročitala sam negdje da je dobro pomiješati malo tekućeg sapuna i pošpricati mjesta gdje se skupljaju s tim, taj miris ih odbija.. i ostatke od krastavca, valjda im ta kora smrdi.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Mravi meni su na jednom mjestu izlazili, zatvorio sam silikonom rupu i nemam više problema
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.

...Imam problem sa mravima u kuhinji, ne znam otkud su se stvorili al stvarno ih je malo previše. Meni ne smetaju, ali nekim mojim ukućanima da, pa me zanima ako netko zna neki efikasan miroljubiv način da ih uklonim, dakle bez ubijanja, špricanja itd.