Pa npr...damfisk bi se svadjao sa medvjedom![]()
Raspravljate o temi Najjaca zivotinja u Prirodna forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: spaljevina pa kad bi napravili turnir svih životinjskih vrsta mislim a bi ipak pobjedio čovjek...i to koristeći se ...
Pa npr...damfisk bi se svadjao sa medvjedom![]()
Pa valjd bi uspio ga dobit na razgovoru![]()
Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu
dovoljno je reči da je čovjek živjeći u vremenu bez tehnologije još dok je spavao u travi i spiljama dokazao kako se njega boji cijelo krdo lavova a ne samo jedaneto poante...pobjedio jednom može i drugi put...a medvjed ako je faca neka umjesto lososa lovi srne, a lav neka napada sam a ne njih 20 odjednom...čovjek je jedan među rijetkima ako ne i jedini koji je solo mogao uz pomoć hladnog oružja i kamenja (čitaj intelekta i rukama sa 5 prstiju) 1na1 protiv mamuta, slona, i sličnih životinja upravo koristeći se trikovima...bušman solo ulovi i ubije slona a lavova za to treba 10 eto tolko o fizičkoj snazi...
korištenje luka i strijele, koplja, otrova te raznog hladnog oružja jest korištenje vlastitog tijela, pokreću se snagom tijela a naprave pomoću mozga...
medvjed je trom, uz inteligentnog čovjeka nema šanse, prije će otić nego napast...![]()
opušteno, opušteno....ili easy, easy...ili izzy, izzy...znači daj dva izzy-ja za stol
crna pantera jer izgleda cool
jedino je chuck norris više cool
![]()
Zahod je najstrašnije mjesto, tamo su se i najhrabriji usrali.
evo jednog zanimljivog predatora
ovdje je dobar sound
neznam kako kome,ali ja se najviše bojim šarovog....
imao sam nekoliko susreta s njim,ali na svu sreću prošlo je dobro,vrlo je opasani strašno otrovan za ova naša područja.....
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................