Stranica 11 od 11 PrvoPrvo ... 67891011
Pokazujem rezultate 101 do 108 od 108

Najjaca zivotinja

Raspravljate o temi Najjaca zivotinja u Prirodna forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: spaljevina pa kad bi napravili turnir svih životinjskih vrsta mislim a bi ipak pobjedio čovjek...i to koristeći se ...

Akademik Avatar od korisnika pajo-patakRi
    Datum registracije
    25-11-07
    Poruka
    3,665
    Liked
    4 times

Re: Najjaca zivotinja

Citat Pravi autor: spaljevina Pogledaj Poruke
    pa kad bi napravili turnir svih životinjskih vrsta mislim a bi ipak pobjedio čovjek...i to koristeći se samo svojim tijelom...čovjek koji je dobro utreniran, sa dobrim motoričkim sposobnostima i malo više intelekta bez problema može pobjediti lava u tučnjavi...nije stvar u snagi nego kako znaš iskoristiti ono što imaš...

a ako isključimo čovjeka iz turnira mislim da bi virus gripe bio apsolutni pobjednik turnira malen ali ubojit...
    jebate od svih virusa ti uzeo virus gripe...istina, zajeban je, ali ima puno veće i jače braće

baš me zanima kome bi intelekt pomogao da se suoči 1na1 sa, recimo kodiak medvjedom....bi ga lupio po njušci možda?

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika xarfaxus
    Datum registracije
    01-09-07
    Poruka
    7,332
    Liked
    6 times

Pa npr...damfisk bi se svadjao sa medvjedom

Akademik Avatar od korisnika pajo-patakRi
    Datum registracije
    25-11-07
    Poruka
    3,665
    Liked
    4 times

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Syar
    Datum registracije
    13-03-09
    Starost
    25
    Poruka
    888
    Liked
    3 times

Pa valjd bi uspio ga dobit na razgovoru
    Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu

Regularni forumas Avatar od korisnika spaljevina
    Datum registracije
    08-12-07
    Starost
    24
    Poruka
    338
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: pajo-patakRi Pogledaj Poruke
    jebate od svih virusa ti uzeo virus gripe...istina, zajeban je, ali ima puno veće i jače braće

baš me zanima kome bi intelekt pomogao da se suoči 1na1 sa, recimo kodiak medvjedom....bi ga lupio po njušci možda?

dovoljno je reči da je čovjek živjeći u vremenu bez tehnologije još dok je spavao u travi i spiljama dokazao kako se njega boji cijelo krdo lavova a ne samo jedan eto poante...pobjedio jednom može i drugi put...a medvjed ako je faca neka umjesto lososa lovi srne, a lav neka napada sam a ne njih 20 odjednom...čovjek je jedan među rijetkima ako ne i jedini koji je solo mogao uz pomoć hladnog oružja i kamenja (čitaj intelekta i rukama sa 5 prstiju) 1na1 protiv mamuta, slona, i sličnih životinja upravo koristeći se trikovima...bušman solo ulovi i ubije slona a lavova za to treba 10 eto tolko o fizičkoj snazi...

korištenje luka i strijele, koplja, otrova te raznog hladnog oružja jest korištenje vlastitog tijela, pokreću se snagom tijela a naprave pomoću mozga...

medvjed je trom, uz inteligentnog čovjeka nema šanse, prije će otić nego napast...
    opušteno, opušteno....ili easy, easy...ili izzy, izzy...znači daj dva izzy-ja za stol

Regularni forumas Avatar od korisnika stjepan666
    Datum registracije
    30-06-09
    Poruka
    403
    Liked
    0 times

crna pantera jer izgleda cool
    jedino je chuck norris više cool
    Zahod je najstrašnije mjesto, tamo su se i najhrabriji usrali.

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

evo jednog zanimljivog predatora

ovdje je dobar sound

Uvaženi forumas Avatar od korisnika sheik_mohamed
    Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

neznam kako kome,ali ja se najviše bojim šarovog....
    imao sam nekoliko susreta s njim,ali na svu sreću prošlo je dobro,vrlo je opasani strašno otrovan za ova naša područja.....
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

Stranica 11 od 11 PrvoPrvo ... 67891011

Lajkaj nas na Facebooku