Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Prirodna
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Prirodna Raspravljate o temi Najtoplija zima sjeverne hemisfere u Znanost forumu; Gulfnews: World suffers warmest winter months since 1880 Citat: The Earth has just experienced its warmest December-February since records ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-03-07, 08:39   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Najtoplija zima sjeverne hemisfere

Gulfnews: World suffers warmest winter months since 1880

Citat:
The Earth has just experienced its warmest December-February since records began 128 years ago, National Oceanic and Atmospheric Administration reported, adding fire to global warming concerns.
mislim da smo svi primjetili kolko je snjega ove godine napadalo (jel u ZG uopće biol snjega?) ... ne znam kaj mislite o globalnom zatopljenju, ali ako se nastavi ovakvo vrijeme, ljeto bi moglo biti pakleno .. izgleda da ću morat kupit barem još jednu klimu
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 09:36   #2 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,884
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Najtoplija zima sjeverne hemisfere

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
Gulfnews: World suffers warmest winter months since 1880

mislim da smo svi primjetili kolko je snjega ove godine napadalo (jel u ZG uopće biol snjega?) ... ne znam kaj mislite o globalnom zatopljenju, ali ako se nastavi ovakvo vrijeme, ljeto bi moglo biti pakleno .. izgleda da ću morat kupit barem još jednu klimu

Mislim da će ljeto opet bit zajebano, kiše i prohladno (pod opet mislim jednom već je)
Vex je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 19:53   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-09-05
Poruka: 173
peugeot1 je zabranio reputaciju

agree
Star 19-03-07, 00:04   #4 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Mislim da će ljeto opet bit zajebano, kiše i prohladno (pod opet mislim jednom već je)
pa ne bi se bunio da ljeta budu ne pretopla, ali da zato skoro ni nema zime i da proljece pocinje u 2-3. mjesecu ... tak bi se dalo zivit .. samo da ljeto ne bude pakleno
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 14:34   #5 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,884
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Meni negdje da je od 15-25 tjekom cijele godine, bi bila ideala
Vex je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 14:40   #6 (permalink)
Banned

silence

slažem se .. 15-25 bi bilo idealno, ali nekak mi se čini ne baš i realno ... šteta ..
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 17:33   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,510
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Hehe..da baš najtoplija. Ja kroz prozor upravo vidim 15 cm snijega koji neumorno pada, temp. je ispod nule i opada. Da stvar bude gora, danas je 19.3....što reći?
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 00:08   #8 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,587
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

gledam i nenađem temu o globalnom zatopljenju, osim par gluparija u humoru, a mislim da je to ozbiljna tema, i onda naletim na ovo na www.dnevnik.hr

Rekordna hladnoća na Antarktici
Bremerhavern, 21.04.2008., 18:09 | Hina

Voda u morskim dubinama na Antarktiku ubrzano se hladi unatoč globalnom zagrijavanju, ali nije jasno hoće li se zahladnjenje proširiti uz pomoć morskih struja i time zaustaviti promjenu klime, priopćili su u ponedjeljak njemački znanstvenici.
Antartika
Antartika

Tijekom nekoliko desetljeća, temperatura Južnog polarnog mora neprestano je rasla. Zagrijavanje je sad zaustavljeno a more se hladi, priopćio je oceanograf Eberhard Fahrbach s Instituta Alfred Wegener u Bremerhavenu.

Satelitske snimke pokazuju da je ledena površina veća nego što je ikad bila za vrijeme ljeta na Antarktici. Tek će se u idućim godinama pokazati je li pad temperature pokazatelj novog trenda ili je riječ samo o izdvojenoj pojavi, smatraju stručnjaci u njemačkom institutu.

Od veljače do travnja, 58 je znanstvenika boravilo u Južnom polarnom moru istražujući pojave za vrijeme ljeta na Antarktici.

http://dnevnik.hr/vijesti/znanost-it...ntarktici.html

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hemisfere, najtoplija, sjeverne, zima

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103