| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Najtoplija zima sjeverne hemisfere u Znanost forumu; Gulfnews: World suffers warmest winter months since 1880 Citat: The Earth has just experienced its warmest December-February since records ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Najtoplija zima sjeverne hemisfere Gulfnews: World suffers warmest winter months since 1880 Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Najtoplija zima sjeverne hemisfere Citat:
Mislim da će ljeto opet bit zajebano, kiše i prohladno (pod opet mislim jednom već je) | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najtoplija zima sjeverne hemisfere Hehe..da baš najtoplija. Ja kroz prozor upravo vidim 15 cm snijega koji neumorno pada, temp. je ispod nule i opada. Da stvar bude gora, danas je 19.3....što reći?
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| banned | Re: Najtoplija zima sjeverne hemisfere gledam i nenađem temu o globalnom zatopljenju, osim par gluparija u humoru, a mislim da je to ozbiljna tema, i onda naletim na ovo na www.dnevnik.hr Rekordna hladnoća na Antarktici Bremerhavern, 21.04.2008., 18:09 | Hina Voda u morskim dubinama na Antarktiku ubrzano se hladi unatoč globalnom zagrijavanju, ali nije jasno hoće li se zahladnjenje proširiti uz pomoć morskih struja i time zaustaviti promjenu klime, priopćili su u ponedjeljak njemački znanstvenici. Antartika Antartika Tijekom nekoliko desetljeća, temperatura Južnog polarnog mora neprestano je rasla. Zagrijavanje je sad zaustavljeno a more se hladi, priopćio je oceanograf Eberhard Fahrbach s Instituta Alfred Wegener u Bremerhavenu. Satelitske snimke pokazuju da je ledena površina veća nego što je ikad bila za vrijeme ljeta na Antarktici. Tek će se u idućim godinama pokazati je li pad temperature pokazatelj novog trenda ili je riječ samo o izdvojenoj pojavi, smatraju stručnjaci u njemačkom institutu. Od veljače do travnja, 58 je znanstvenika boravilo u Južnom polarnom moru istražujući pojave za vrijeme ljeta na Antarktici. http://dnevnik.hr/vijesti/znanost-it...ntarktici.html
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
![]() |
| Tagovi: hemisfere, najtoplija, sjeverne, zima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:10.

(pod opet mislim jednom već je)