Slažen se s tobom jedan od največih znanstvenika,čitao sam negdje da je Tesla zaslužan za još neka otkriča, koja mu na kraju nisu priznata.![]()
Raspravljate o temi Nikola Tesla u Prirodna forumu, dio Znanost foruma; Nikola Tesla , rođen u Hrvatskoj, malo mjesto Smiljan kod Gospića, a umro u New Yorku (SAD). Bio je najveći ...
Slažen se s tobom jedan od največih znanstvenika,čitao sam negdje da je Tesla zaslužan za još neka otkriča, koja mu na kraju nisu priznata.![]()
I'm not sorry to say we just ran out of give a shit.
Zamisliti svijet danas bez njegovih otkrića je nemoguće. Jedino što nije postigao je bežična struja. Bežična struja postoji danas ali na male udaljenosti, koristi se uglavnom za punjenje mobitela.
za njega kažu da je bio stoljećima ispred svog vremena ... a pošto još uvijek ne mogu napravit neke stvari o kojima je on pričao, to me uopće ne čudi ...
samo ću svoj potpis najrealnije primjenit na njega: Tesla je genije, čudo prirode!
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
..jeste gledali film " Prestiž "?...oduševilo me je kak su prikazali Teslu....!
Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ???
A iznad svega je bio pošten, ali i naivan ... jadan, umro je bez ičega u hotelskoj sobi, a drugi su se obogatili na njegovu znanju![]()
navodno mu je izumitelj radija, marconi, pokrao gro patenata..
mogao bi se ovaj topic i u politici otvoriti s temom kako su ga se političari devedesetih sramili jer je srbin, a lani nema onoga koji nije paradirao oko 150. godišnjice njegova rođenja.eno, u zagrebu mu i spomenik postavilo..
Debili nepismeni su ga se sramili![]()