| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Nikola Tesla u Znanost forumu; Ne ide mi upload na Rapidshare. Izgleda da je blokirano firewall-om. Pa zar forum site ne može podnjeti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nikola Tesla Citat:
tu se može uploadat do 100mb po fajlu.@Testovi_info pa naravno da nema nego je to samo jeftino politikanstvo, a mi smo tu da ne šutimo o tomu. ![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: spličanka Godina: 23
Poruka: 63
![]() | Re: Nikola Tesla nikola tesla izumio vesla otišo u ameriku izumio šteriku obažavatelj sam... baš čitam biografiju "Sva ta nacionalna i ostala grupna identificiranja služe uglavnom za očuvanje i jačanje vlastitog samopoštovanja. Teslina genijalnost vjerojatno nema nikakve veze s tim što je Srbin ili s tim što je rođen u Hrvatskoj." JA SE UVEK SLAŽEM!!!!!!!!!!
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 16
Poruka: 209
![]() ![]() | Re: Nikola Tesla Glupi amerikanici samo su ga iskoristili Tko zna sto bi jos bio izumio da je bio ziv; citao sam da je njega najvec zelja bila besplatna elektricna enegrgija ali je projekt propao " zbog komercijalnih razloga" ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: nikola, tesla |
« Kako napraviti dimnu bombu
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.

tu se može uploadat do 100mb po fajlu.