ne forumski upload nego na >>> RapidShare: 1-Click Webhostingtu se može uploadat do 100mb po fajlu.
@Testovi_info pa naravno da nema nego je to samo jeftino politikanstvo, a mi smo tu da ne šutimo o tomu.![]()
Raspravljate o temi Nikola Tesla u Prirodna forumu, dio Znanost foruma; Ne ide mi upload na Rapidshare. Izgleda da je blokirano firewall-om. Pa zar forum site ne može podnjeti nekoliko MB? ...
ne forumski upload nego na >>> RapidShare: 1-Click Webhostingtu se može uploadat do 100mb po fajlu.
@Testovi_info pa naravno da nema nego je to samo jeftino politikanstvo, a mi smo tu da ne šutimo o tomu.![]()
Ko što rekoh, ne mogu raditi upload na Rapidshare zbog firewall/proxy settings politike u firmi gdje radim!
Probat ću naći neki drugi način.
ahaa
ok.
nikola tesla izumio vesla
otišo u ameriku
izumio šteriku
obažavatelj sam... baš čitam biografiju
"Sva ta nacionalna i ostala grupna identificiranja služe uglavnom za očuvanje i jačanje vlastitog samopoštovanja. Teslina genijalnost vjerojatno nema nikakve veze s tim što je Srbin ili s tim što je rođen u Hrvatskoj."
JA SE UVEK SLAŽEM!!!!!!!!!!
život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat
sve više mi sliči na pješćani sat...
sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti
al' ja ću da preživim na svoj način![]()
Na HTV-u je nedavno bio odlican dokumentarac u kojem Rade Serbedzija cita Teslinu autobiografiju, kompletan film se moze naci na youtubeu...
Nikola Tesla biography 1/7
Glupi amerikanici samo su ga iskoristili![]()
Tko zna sto bi jos bio izumio da je bio ziv; citao sam da je njega najvec zelja bila besplatna elektricna enegrgija ali je projekt propao " zbog komercijalnih razloga"
![]()
![]()
Nikola Tesla biography 2/7
Onaj prvi video vise nije u funkciji
e da mi je samo jedan dan da sam u njegovoj glavi da vidim kako je razmišljao...uffff.....nema šta..on je legedna i jedan od rijetkih...ah....
dižem malo stariju temu, al jebiga...
može li mi netko naći zanimljivosti o Tesli, tipa onih da mu se sve vrtilo oko broja 3 ili da se dao kastrirati i sl.
hvala