| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Nikola Tesla u Znanost forumu; koliko sam pročitao, nije mu bilo nepoznato područje metafizike, nije se htio rukovati ni sa kim, bio je u izuzetnoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 235
![]() | Re: Nikola Tesla koliko sam pročitao, nije mu bilo nepoznato područje metafizike, nije se htio rukovati ni sa kim, bio je u izuzetnoj tjelesnoj kondiciji što nikome nije išlo u glavu, budući da nije upražnjavao nikakvu rekreaciju ni sport, doslovno je bio misteriozan, navodno je jednom rekao kako ima najviše spomenika na svijetu koji su podignuti jednoj osobi za života, na upit kako odgovorio je "pa pogledajte svaki stup dalekovoda je moj spomenik"
__________________ điha vjetre vrijeme je za promjene |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-08 Lokacija: Čađava Mehana Godina: 15
Poruka: 83
![]() | Re: Nikola Tesla Bio sam na zimskoj školi fizike i svašta sam doznao o njemu, mogao je biti bogat, al bio je skroman i živio u siromaštvu...a na dan je spavao 2-3 h jer su mu se stanice jako brzo obnavljale... Najzanimljivije mi je to što kažu da je uspio teleportirati brod sad ne znam točno di je to u Americi, nisam zapamtio...životinje koje su bile u brodu su uginule... Navodno je osmislio oružje koje bi spriječilo rat u svijetu, jer kad mu je doseg bio više tisuća km, a mislim da se radilo o nekakvim zrakama(nisam siguran )
__________________ vamotamo |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-02-08 Lokacija: split
Poruka: 41
![]() | Re: Nikola Tesla Čovjek iznad svog vremena!! usput teleportira je ratni brod iz philadelphije negdi. Sve mu se vrtilo oko broja 3. Npr. morao je imat 33 salvete kad god je jeo. Imao je više od 700 izuma među kojima teleportaciju, time travel, bežićni prenos struje... FBI ima preko 300 spisa o Tesli i bio je pod konstantim nadzorom, a patenti su mu zapečačeni
__________________ maravilla |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-08 Lokacija: Čađava Mehana Godina: 15
![]() | Re: Nikola Tesla zanimljivo...nisam znao za time travel..šteta što amerikanci sve zataškaju pa tako i ovo..mamu im a hrvat je nije amer, kod njih su i te njegove zabilješke ![]() ![]()
__________________ vamotamo |
| | |
| | #37 (permalink) | |
![]() | Re: Nikola Tesla Citat:
![]()
__________________ vamotamo | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nikola, tesla |
« Mozgalice
|
Teorija evolucije »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |